Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για ένα Ford Puma Raptor;

Ελλάδα 17:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα λέγατε για ένα Ford Puma Raptor;

ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για ένα Ford Puma Raptor;

ΝΕΑ

Είναι σίγουρο πως η Ford δεν εξετάζει το παραμικρό σενάριο μιας έκδοσης Raptor για το μικρό Puma όμως δεν μπορούμε να πούμε πως η σχετική ψηφιακή δημιουργία έχει κάποιο ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια η Ford μέσα από το τμήμα υψηλών επιδόσεων Ford Performance μας έχει χαρίσει μερικά εξαιρετικά σπορ μοντέλα που συνδυάζουν την ταχύτητα με την οδηγική απόλαυση με το Puma να είναι το πιο φρέσκο στη σειρά που έχει δεχθεί την φροντίδα του καθώς πολύ σύντομα αναμένουμε το Puma ST.

Βέβαια ο ψηφιακός σχεδιαστής Kleber Silva φαντάστηκε το Puma με μια άλλη προσέγγιση που και πάλι φέρει την υπογραφή της Ford Performance. Μιλάμε βέβαια για τις εκδόσεις Raptor που αποτελούν την αποτύπωση των υψηλών επιδόσεων για τα καθαρόαιμα εκτός δρόμου μοντέλα της Ford όπως το Ranger και το F150. Οι εκδόσεις Raptor εκτός από την δύναμη ανεβάζουν σε ένα ανώτερο επίπεδο και τις εκτός δρόμου δυνατότητες σε ότι αφορά τόσο την ταχύτητα όσο και τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Το Puma Raptor λοιπόν που φαντάστηκε και σχεδίασε ο Silva είναι προικισμένο με όλα αυτά τα στοιχεία που δείχνουν την ξεκάθαρη εστίασή στις εκτός δρόμου διαδρομές. Οι περιμετρικές προστατευτικές ποδιές, το σημαντικά αυξημένο ύψος από το έδαφος και φυσικά τα καθαρόαιμα εκτός δρόμου ελαστικά κάνουν το Puma να δείχνει έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση εκεί που τελειώνει η άσφαλτος. Σίγουρα δεν είναι κάτι που συμβαδίζει με το χαρακτήρα ενός μικρού SUV όμως από την άλλη πλευρά είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδοχή που πιστεύουμε πως θα έβρισκε αρκετούς υποστηρικτές. Επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι παραπάνω από απίθανο θα περιμένουμε να απολαύσουμε τα ταλέντα του είμαστε σίγουροι πως θα έχει το Puma ST.