ΝΕΑ

Τι προλογίζει το SsangYong XAV-Adventure;

Ελλάδα 16:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι προλογίζει το SsangYong XAV-Adventure;

ΝΕΑ

Τι προλογίζει το SsangYong XAV-Adventure;

ΝΕΑ

Η κορεατική εταιρία είναι μία εταιρία με προφίλ βασισμένο στα SUV, οπότε λογικό είναι να γίνονται υποθέσεις για την επιστροφή ενός νέου Korando.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης παρουσιάζεται το πρωτότυπο XAV-Adventure, το οποίο μακροπρόθεσμα αναμένεται να βάλει την SsangYong σε… νέες περιπέτειες θέτοντας τις βάσεις για τη νέα γενιά Korando. Σχετικά με το concept car, το μήκος του αμαξώματος φτάνει τα 4,19 m και τα φέρνουν κάτω από το Tivoli, συγκεκριμένα στην κατηγορία των μικρών crossover που διευρύνεται συνεχώς από νέα μοντέλα. Σχεδιαστικά, το XAV-Adventure έχει αρκετά πρωτότυπη boxy αισθητική προσεγγίζοντας με μία κόμπακτ διάθεση ένα μικρότερο SUV στην γκάμα της εταιρίας.

SsangYong-XAV-Adventure_Concept_2015 (2)

Advertisement
Advertisement

Η SsangYong δεν έχει δώσει καμία εικόνα για το εσωτερικό του concept, το οποίο παρουσιάστηκε σε δύο εκδοχές, όσον αφορά την μετάδοση. Συγκεκριμένα, τόσο ο βενζινοκινητήρας, όσο και ο πετρελαιοκινητήρας (και τα δύο μηχανικά σύνολα χωρητικότητας 1.600 cc), μπορούν να συνδυαστούν με την τετρακίνηση E-4WD, η οποία περιλαμβάνει δύο ηλεκτροκινητήρες στον πίσω άξονα που αντλούν ενέργεια από μπαταρίες λιθίου-ιόντων. Επίσης, το σύστημα 3S-CUBE περιλαμβάνει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερανάρτηση με προσαρμοζόμενες ρυθμίσεις και απόσβεση για βέλτιστη απόσβεση παντός οδοστρώματος.

SsangYong-XAV-Adventure_Concept_2015 (3)
SsangYong-XAV-Adventure_Concept_2015 (1)