Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι οδηγεί ο «Hulk»;

Ελλάδα 1:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι οδηγεί ο «Hulk»;

ΝΕΑ

Τι οδηγεί ο «Hulk»;

ΝΕΑ

O Nico Hulkenberg είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους οδηγούς στο grid του μαγικού κόσμου της Formula 1. Φέτος, δοκιμάζεται και στον στίβο των αγώνων αντοχής, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Porsche. Αυτό έχει και τα τυχερά του…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Βλέπετε ο 27χρονος, έχει τη δυνατότητα να οδηγεί στην καθημερινότητά του ένα από τα εντυπωσιακότερα δημιουργήματα της γερμανικής μάρκας, την 918 Spyder. Ένα hypercar συνολικής απόδοσης 887 PS που αποτελεί το αντίπαλο δέος για τη LaFerrari και την McLaren P1. Φυσικά, ο Γερμανός οδηγός δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει και τη σχετική φωτογραφία στα προσωπικά του social media.

Ο Hulkenberg κάνει φέτος ντεμπούτο στο WEC και θα οδηγήσει την Porsche 919 Hybrid στον 6ωρο αγώνα του Σπα στις 2 Μαΐου αλλά και τον θρυλικό, 24ωρο αγώνα του Μαν, στις 13-14 Ιουνίου.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τη… βασική του δουλειά, ως οδηγός της F1, φέτος διανύει την πέμπτη του σεζόν πλήρους εμπλοκής στο σπορ. Τρέχει για λογαριασμό της Force India και με 6 βαθμούς στο ενεργητικό του από την έβδομη θέση στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, είναι δέκατος στην κατάταξη των οδηγών.

Δείτε την Porsche 918 Spyder εν δράσει, πατώντας εδώ.