Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι κάνει η Porsche Taycan Turbo S στο δρόμο; (VIDEO)

Ελλάδα 19:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι κάνει η Porsche Taycan Turbo S στο δρόμο; (VIDEO)

ΝΕΑ

Τι κάνει η Porsche Taycan Turbo S στο δρόμο; (VIDEO)

ΝΕΑ

Δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία για το πόσο μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια δίνει η Porsche πριν λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό. Με την Taycan Turbo S σε δράση, η όρεξη να την οδηγήσουμε μας ανοίγει ακόμα περισσότερο.

Advertisement
Advertisement

Είναι το αυτοκίνητο που καταρρίπτει μια και καλή τη θεωρεία περί «βαρετών ηλεκτρικών». Δεν είναι το μόνο, προφανώς, αλλά για να το σχηματοποιήσουμε κάπως, είναι αυτό που σηκώνει το λάβαρο της «επόμενης μέρας» που θα έχει και συνδυασμό ηλεκτρικής ενέργειας με αυτοκινητιστική sport διάθεση. Στο video που έχουμε πιο κάτω, παίρνουμε μια καλή γεύση των ικανοτήτων της δυνατότερης εκδοχής της Taycan, με τους 750 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Οι μετρήσεις των επιδόσεων για τις ανάγκες του video, έγιναν σε ένα τμήμα της Autobahn όπου δεν υπάρχει όριο ταχύτητας και εκεί, ο οδηγός χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια, κατάφερε να γράψει κάποια νούμερα επιδόσεων αρκετά εντυπωσιακά, όπως είναι τα 100 χλμ./ώρα από στάση που ήταν υπόθεση μόλις 2,8 δευτερολέπτων. Αξίζει να συγκρατήσει κανείς το ότι σε αυτές τις συνθήκες, το κιβώτιο με τις δύο σχέσεις της Taycan, δείχνει να είναι πραγματικά απαραίτητο μια και οι δυνατότητες των δύο ηλεκτροκινητήρων δεν θα μπορούσαν να εξαντληθούν από το τυπικό «μιας σχέσης» κιβώτιο των ηλεκτρικών μοντέλων.