ΝΕΑ

Τι κάνει ένας σκουπιδοντενεκές στο πίσω μέρος ενός Fiat 500e;

Ελλάδα 21:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι κάνει ένας σκουπιδοντενεκές στο πίσω μέρος ενός Fiat 500e;

ΝΕΑ

Τι κάνει ένας σκουπιδοντενεκές στο πίσω μέρος ενός Fiat 500e;

ΝΕΑ

Μερικά πράγματα είναι αδύνατο να περάσουν απαρατήρητα στο δρόμο, όπως ένας κάδος σκουπιδιών πάνω σε ένα Fiat 500e.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό Fiat 500 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης συνδυάζοντας την όμορφη αισθητική του θρυλικού 500 με την πρακτικότητα που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση σε μετακινήσεις εντός αστικού ιστού.

Παρόλα αυτά, το μικρό ιταλικό αυτοκίνητο δεν ξέρουμε αν μπορεί να διατηρήσει τον χαρακτήρα του καλαίσθητου αν στο πίσω μέρος τοποθετήσουμε έναν κάδο σκουπιδιών. Στην Ολλανδία, έκανε την εμφάνισή του ένα πολύ ιδιαίτερο 500e το οποίο στο πίσω μέρος είχε ενσωματωμένο έναν μεγάλο σκουπιδοτενεκέ.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν δύο εξηγήσεις για την συγκεκριμένη μετατροπή. Η μία είναι για αυτό που θα φανταζόταν κάποιος, δηλαδή να χρησιμοποιείται από τις αρχές και την τοπική αυτοδιοίκηση ως ένα όχημα περισυλλογής απορριμάτων σε αστικές περιοχές. Η δεύτερη είναι για διαφημιστικούς λόγους. Κάποια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της διακομιδής και ανακύκλωσης απορριμάτων ή στην κατασκευή κάδων, ίσως σκέφτηκε ότι αυτή είναι μια καλή ιδέα διαφήμισης των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Όπως και να έχει, η κατασκευή δεν είναι πρόχειρη και από τις εικόνες φαίνεται να έχει γίνει επαγγελματική δουλειά στην τοποθέτηση του κάδου. Μάλιστα στα σημεία επαφής με το αμάξωμα έχουν τοποθετηθεί ειδικά λάστιχα για να μην υπάρχει ζημιά στο 500e και παράλληλα να υπάρξει προστασία από τη βροχή. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν οι άνθρωποι της Fiat παρέμβουν στην εταιρεία που προχώρησε σε αυτήν την μετατροπή αφού η αισθητική και το lifestyle που προάγει το 500e δεν συμβαδίζει με κάτι αντίστοιχο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εκτελούνται μεταφορές ξυλείας με… Fiat Cinquecento!
Τι να περιμένουμε από το νέο Fiat 600;
Fiat 500e: Το όνειρο κάθε γυναίκας