Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat 500e: Το όνειρο κάθε γυναίκας

Ελλάδα 2:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Fiat 500e: Το όνειρο κάθε γυναίκας

ΝΕΑ

Fiat 500e: Το όνειρο κάθε γυναίκας

ΝΕΑ

Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα αυτοκίνητο που να «φωτογραφίζει» τα θέλω μιας γυναίκας αυτό θα ήταν το Fiat 500e.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο που αποτυπώνει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο τη φινέτσα, το μπρίο και την δημιουργικότητα μιας γυναίκας είναι το Fiat 500e. Το μικρό αυτοκίνητο που κατασκευάζεται αποκλειστικά στο Τορίνο της Ιταλίας, είναι από μόνο του ένα ορόσημο χάρη στο μοναδικό «Made in Italy» σχεδιασμό του και το επαναστατικό του ταμπεραμέντο.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι το Fiat 500e είναι το αυτοκίνητο που ονειρεύεται κάθε γυναίκα προκειμένου να προσθέσει στην καθημερινότητά της το πιο εκλεπτυσμένο «κόσμημα»μετακίνησης.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Fiat 500e σχεδιαστικά είναι σαν ένα καλοφτιαγμένο γλυπτό με το ιταλικό design να κάνει έντονη την παρουσία του σε κάθε λεπτομέρεια του αμαξώματος. Από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξεις εκπέμπει διαχυτικά την κουλτούρα του Dolce Vita.

Συμπαγές σε διαστάσεις το 500 είναι ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις εξασφαλίζοντας σε μια γυναίκα πρακτικότητα και ευχρηστία στο παρκάρισμα και τις μανούβρες εντός αστικού ιστού.

Advertisement

Ο σχεδιασμός του εσωτερικού του είναι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός και φινετσάτος μετατρέποντας τις καθημερινές μετακινήσεις σε μια ευχάριστη διαδικασία. Παράλληλα, τα έξυπνα σχεδιασμένα σημεία αποθήκευσης στο εσωτερικό θα δώσουν την ευκαιρία σε όλες τις κυρίες να τοποθετουν τα πολύτιμα αντικείμενά τους σε εύκολα προσβάσιμα σημεία.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το σύστημα e-latch με την ηλεκτρική λαβή της πόρτας. Όποια ανοίξει την πόρτα για πρώτη φορά θα νοιώσει ένα είδος μαγείας καθώς δεν υπάρχει φυσική λαβή.

Advertisement

Το ηλεκτρικό Fiat 500e φέρνει τις γυναίκες στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης εύκολα και κατανοητά. Ο ηλεκτροκινητήρας του είναι δυνατός (118 ίπποι) και πολύ φιλικός προς την οδηγό και το περιβάλλον με μηδενικές εκπομπές ρύπων και θορύβου.

Η μπαταρία (με χωρητικότητα 42 kWh) εξασφαλίζει αυτονομία της τάξης των 320 χιλιομέτρων σε μεικτές συνθήκες, ενώ σε αστικές συνθήκες η αυτονομία φτάνει έως και τα 460 χλμ. Επίσης η φόρτιση γίνεται πολύ απλά και γρήγορα σε μεγάλο εύρος ταχυφορτιστών (οικιακών και δημόσιων).

Advertisement

Η ασφάλεια στο 500e γράφεται με κεφαλαία, καθώς η Fiat έχει τοποθετήσει σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει τη λειτουργία Sherpa που αναλαμβάνει με έξυπνο τρόπο να βοηθήσει τη γυναίκα οδηγό να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, βελτιστοποιώντας αυτόματα όλες τις παραμέτρους λειτουργίας του.

Η Fiat έχει δημιουργήσει τρεις ελκυστικές εκδόσεις για το 500e που θα καλύψουν κάθε γούστο και ανάγκη της γυναίκας. Εκτός από την στάνταρ έκδοση hatchback και την 3+1 με την επιπλέον πίσω πόρτα για πιο εύκολη πρόσβαση, η FIAT διαθέτει και το πολύ σικ Cabrio.

Η τεχνολογία είναι ένα από τα δυνατά σημεία του 500e και ιδιαίτερα το σύστημα συνδεσιμότητας. Η οδηγός, χάρη στο σύγχρονο σύστημα infotainment, μπορεί να μεταφέρει το smartphone της στην οθόνη του αυτοκινήτου αποκτώντας πρόσβαση σε κλήσεις, μηνύματα, μουσική, πλοήγηση και πολλά ακόμα.

Άξιο λόγου και αναφορές και το «Seaqual Yarn» του Fiat 500e. Πρόκειται για ένα ύφασμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής που περιέχει ανακυκλωμένα θαλάσσια πλαστικά, κάτι που μετατρέπει το 500e σε μια ακόμα πιο βιώσιμη λύση μετακίνησης για την γυναίκα.

Η εμπειρία συμβίωσης με το Fiat 500e ξεκινάει πριν καν μπεις στο αυτοκίνητο και για τη γυναίκα το να ξεχωρίζει είναι κάτι κομβικό. Το ιταλικό αυτοκίνητο είναι ξεκάθαρα το απόλυτο Car Lady και η ηλεκτρική του έκδοση το φέρνει ακόμα πιο κοντά στη φιλοσοφία της γυναίκας που θέλει πάντα να πρωτοπορεί και να δείχνει το δρόμο του lifestyle και της κουλτούρας.

Αποτελώντας το πλέον προσιτό αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το 500 είναι διαθέσιμο με τιμές από 25.250  ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει όφελος του κρατικού προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά Β’») και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.00χλμ. (8ετής και 160.000 χλμ. για την μπαταρία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Fiat 500e: Εμβληματικό και ως ηλεκτρικό
Fiat 500 Hybrid & Panda Hybrid: Με νέες τιμές και προσφορές
Mobility 2022: Βελμάρ, Fiat 500 BEV 3+1 La Prima