Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Τι ηχοσύστημα θα έχει το νέο Infiniti QX80;

Ελλάδα 19:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι ηχοσύστημα θα έχει το νέο Infiniti QX80;

Car Gadget

Τι ηχοσύστημα θα έχει το νέο Infiniti QX80;

Car Gadget

Η Infiniti θα παρουσιάσει την καινούργια γενιά του QX80 εντός της χρονιάς και ανακοίνωσε ένα ιδιαίτερο στοιχείο του εξοπλισμού του.

Advertisement
Advertisement

Το παντελώς άγνωστο στην ελληνική αγορά QX80 είναι ένα πολυτελές SUV της Infiniti το οποίο εφέτος συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας του στην αγορά, κυρίως της Βόρειας Αμερικής.

Η ιαπωνική εταιρεία θα ξεκινήσει εντός της χρονιάς την παραγωγή της νέας, τρίτης γενιάς του μοντέλου το οποίο είναι το κορυφαίο της γκάμας της.

Το περασμένο καλοκαίρι παρουσίασε το πρωτότυπο QX Monograph (φωτογραφίες) το οποίο μας έδειξε τη μορφή και τη γενικότερη αισθητική που θα έχει το αμάξωμά του.

Advertisement
Advertisement

Αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό -αν και υπερβολικό για τα ευρωπαϊκά κριτήρια. Όμως, είναι ό,τι χρειάζεται για την πέραν του Ατλαντικού Ωκεανού ήπειρο.

Η Infiniti ανακοίνωσε στην έκθεση τεχνολογίας CES τη συνεργασία της με την αμερικανική εταιρεία Klipsch Audio Technologies η οποία ανέλαβε να δημιουργήσει το ηχοσύστημα το οποίο θα έχει το νέο μοντέλο.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα έχει συνολικά 24 ηχεία, τουΐτερ με στοιχεία τιτανίου, 24κάναλο ενισχυτή ήχου και subwoofer 8 ιντσών «TriPower».

Advertisement

Ο Κρέγκ Κίις,  Αντιπρόεδρος της Infiniti Αμερικής, δήλωσε σχετικά: «Το ολοκαίνουργιο QX80 είναι έτοιμο να αναδείξει τη ναυαρχίδα της Infiniti, με την εξελιγμένη σχεδιαστική γλώσσα, την εξαιρετική χειροποίητη κατασκευή του και τεχνολογία αιχμής του.

»(Τα στοιχεία αυτά) Θα το καταστήσουν το νέο πρότυπο στον χώρο των πολυτελών SUV. Καθώς ξεκινάμε μια αναγέννηση των μοντέλων της Infiniti, ανυπομονούμε να μοιραστούμε όλους τους τρόπους με τους οποίους το QX80 θα προσφέρει εξαιρετική άνεση και ευκολία και στις τρεις σειρές καθισμάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Vision Qe είναι το πρώτο EV της Infiniti (+video)
Και η Infiniti παρουσίασε νέο λογότυπο
Πλαγιολισθήσεις με Infiniti Q60 των 1.000 ίππων (video)

Advertisement