Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Τι γίνεται με το αυτοκίνητο της Huawei;

Ελλάδα 3:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι γίνεται με το αυτοκίνητο της Huawei;

Mobility

Τι γίνεται με το αυτοκίνητο της Huawei;

Mobility

Η Huawei παίρνει θέση αναφορικά με την εμπλοκή της στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Advertisement
Advertisement

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ο Wang Jun, Πρόεδρος της Huawei Smart Car Solutions BU, διέψευσε τις φήμες για κατασκευή αυτοκινήτου της εταιρείας.

«Στην προκειμένη φάση, προτεραιότητα για τη Huawei είναι να υποστηρίξει τις συνεργαζόμενες εταιρείες να έχουν την ιδανική τεχνολογία για τις εφαρμογές τους στα δικά τους αυτοκίνητα» είπε ο Wang Jun, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στη φημολογία που ήθελε την εταιρεία να ετοιμάζει το δικό της αυτοκίνητο.

Η Huawei επιμένει πως η ίδια δεν κατασκευάζει αυτοκίνητο, ούτε έχει στα άμεσα πλάνα της κάτι τέτοιο αλλά μάλλον βοηθά άλλες εταιρείες στην εξέλιξη των δικών τους αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Ως μακροχρόνιος αντίπαλος της Apple, η Huawei θεωρείται προφανώς ένας από τους πιθανούς ανταγωνιστές σε αυτήν την ανεξερεύνητη πλευρά της αγοράς, ειδικά καθώς η συρρίκνωση της αγοράς της κινητής τηλεφωνίας ανάγκασε την εταιρεία να αρχίσει να ψάχνει αλλού για μεγαλύτερα έσοδα. Η συμμετοχή της Huawei στην εξέλιξη των αυτοκινήτων της Seres για την Κινέζικη αγορά, δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον.

Advertisement

Παράλληλα, με τη «βοήθειά» της αυτή που όπως φαίνεται είναι αρκετά εκτενής, διαμορφώνει μια περίεργη πραγματικότητα όπως λένε ειδικοί αναλυτές από την Κίνα. Αυτό είναι που φέρνει τις αμφιβολίες σε άλλα δημοσιεύματα για τις πρόσφατες δηλώσεις του Wang Jun και την επιμονή του ισχυρισμού πως η Κινέζικη εταιρεία έχει προχωρήσει με το δικό της σχέδιο για το πρώτο της αυτοκίνητο, απλά κρατάει τα πάντα σε απόλυτη μυστικότητα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Apple δίνει οδηγίες για τη σωστή χρήση του AirTag
Τεχνολογία 4G από την Huawei για 30 εκ. αυτοκίνητα του Ομίλου VW
Huawei: Αποκτά αυτοκινητοβιομηχανία;

 

 

Advertisement