Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι ετοιμάζει για το Rapid η Skoda;

Ελλάδα 0:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι ετοιμάζει για το Rapid η Skoda;

ΝΕΑ

Τι ετοιμάζει για το Rapid η Skoda;

ΝΕΑ

Η μάρκα από την Τσεχία προαναγγέλλει μία νέα έκδοση του Rapid, ανεβάζοντας στο προφίλ της στο facebook μία φωτογραφία. Σε αυτήν εμφανίζεται το όνομα του μοντέλου δίπλα στο πίσω φωτιστικό σώμα. Το σύντομο σχόλιο της Skoda έχει ως εξής: «Για ένα λεπτό, μήπως πρόκειται για κάτι εντελώς νέο;».

Advertisement
Advertisement

Τα ενδεχόμενα είναι δύο: είτε πρόκειται για την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Rapid Sport που παρουσιάστηκε τον Μάιο στην έκθεση Worthersee 2013, στο Ράιφνιτζ της Αυστρίας, είτε – το πιθανότερο – για το hatchback αμάξωμα του μικρομεσαίου μοντέλου της Skoda. Θα ονομάζεται Rapid Spaceback και θα αποτελέσει έναν υπολογίσιμο αντίπαλο για μοντέλα όπως το Astra και το Focus.

Το δύο όγκων Rapid έχει εντοπιστεί να πραγματοποιεί δοκιμές καμουφλαρισμένο και η επίσημη παρουσίασή του είναι θέμα μηνών. Λογικά την περιμένουμε το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Το Rapid Spaceback θα εξοπλίζεται με τους κινητήρες TSI και TDI του Ομίλου Volkswagen, προσφέροντας παράλληλα κορυφαίους χώρους για την κατηγορία.

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, εδώ όπου αποκαλύπτονται τα μελλοντικά σχέδια των κατασκευαστών.[nggallery id=2811]

Advertisement
Advertisement