Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι ελαστικά φοράει η Giulia;

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι ελαστικά φοράει η Giulia;

ΝΕΑ

Τι ελαστικά φοράει η Giulia;

ΝΕΑ

Τα οχήματα που προσφέρουν συγκινήσεις, απαιτούν και ιδανικό εξοπλισμό και στο πλαίσιο αυτό αποτελεί πολύ σημαντική η επιλογή συνεργάτη σε ότι αφορά στα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης. Για τη νέα Giulia, η Alfa Romeo επέλεξε να συνεργαστεί με τη Goodyear.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Η γοητευτική Ιταλίδα φοράει τα Eagle F1 Asymmetric 3 και EfficientGrip Performance. Το πρώτο, είναι ένα νέο, Ultra High Performance θερινό ελαστικό, σχεδιασμένο  για τις ανάγκες των σεντάν και σπορ αυτοκινήτων, και τοποθετείται είτε με μια συνολική τοποθέτηση (225/45 R18 91 Y), είτε με μία μεικτή τοποθέτηση (225/45 R18 91 Y στα μπροστινά ελαστικά και 255/40 R18 95Y στα πίσω) ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε αγοράς. Και οι δύο τοποθετήσεις θα φέρουν την τεχνολογία RunOnFlat της Goodyear, που ενσωματώνει ενισχυμένα τοιχώματα στο ελαστικό, που μπορούν να στηρίξουν το όχημα με αυτονομία 80 km σε περίπτωση τρυπήματος ή συνολικής απώλειας αέρα στο ελαστικό.

Τα Goodyear EfficientGrip Performance, η σειρά ελαστικών της μάρκας που στοχεύει σε καλύτερη απόδοση καυσίμου, τοποθετείται με τις προδιαγραφές 205/60 R16 92W. Λόγω των χαρακτηριστικών χαμηλής αντίστασης κύλισης, το παραπάνω ελαστικό τοποθετείται στην “AE” (“Advanced Efficiency”) έκδοση της Giulia, με στόχο την μείωση εκπομπής CO2. Τα ελαστικά θα φέρουν τη σήμανση ‘AR’, επιβεβαιώνοντας πως είναι εγκεκριμένα από την Alfa Romeo ως ελαστικά Πρώτης Τοποθέτησης των οχημάτων της.

To Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

To Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Advertisement
Advertisement

Ο Nick Harley, Managing Director OE Consumer EMEA της Goodyear, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος του project της Alfa Romeo Giulia. Και τα δύο ελαστικά που επιλέχθηκαν από την Alfa Romeo ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες του οδηγού της Giulia, που αναζητεί εξαιρετικά κρατήματα σε όλες τις περιστάσεις και άνετη οδηγική ευχαρίστηση, ενώ η αποδοτικότητα των καυσίμων αποτελεί πάντα ένα σημαντικό παράγοντα τόσο για τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης όσο και για τους οδηγούς».