Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι χρόνο πέτυχε στο “Ρίνγκ” η ανανεωμένη 911 GT3;

Ελλάδα 1:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι χρόνο πέτυχε στο “Ρίνγκ” η ανανεωμένη 911 GT3;

ΝΕΑ

Τι χρόνο πέτυχε στο “Ρίνγκ” η ανανεωμένη 911 GT3;

ΝΕΑ

Η Porsche είχε παρουσιάσει πρόσφατα την ανανεωμένη 911 GT3. Τώρα έρχεται εμφατικά η πιστοποίηση των δυνατοτήτων της από τα χρονόμετρα, σημειώνοντας χρόνο στο Νίρμπουργκρινγκ 7:12.7, γεγονός που ερμηνεύεται με ταχύτερη επίδοση κατά 12,3 sec, συγκριτικά με το μοντέλο που αντικαθιστά.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όπλα της νέας 911 GT3 αποτέλεσαν οι 500 ατμοσφαιρικοί ίπποι του μοτέρ αλλά και τα ελαστικά Michelin Sport Cup 2 N1. Το ρεκόρ σημειώθηκε με θερμοκρασία αέρα 8 βαθμών Κελσίου και πίστας 14 βαθμών Κελσίου.

«Με την επίτευξη αυτού του χρόνου, έχουμε αποδείξει με έμφαση ότι η νέα 911 GT3 όχι μόνο παρέχει την καλύτερη οδηγική εμπειρία, αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση εδώ μέσα, εστιάζοντας στη βελτιστοποίηση της ποιότητας οδήγησης και στην προσαρμογή στην ελαφρά αύξηση της ισχύος του κινητήρα», δήλωσε ο VP των αυτοκινήτων Motorsport & GT της Porsche, Frank-Steffen Walliser.

Advertisement
Advertisement

«Πριν από λίγα χρόνια, οι συγκεκριμένοι χρόνοι θα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο με καθαρόαιμα αγωνιστικά αυτοκίνητα και αντίστοιχα ελαστικά», πρόσθεσε ο διευθυντής της γραμμής προϊόντων GT, Andreas Preuninger. «Η νέα GT3 μπορεί πλέον να το επιτύχει με συγκριτικά μέτρια ισχύ, αλλά εξακολουθεί να είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση», συμπλήρωσε.