ΝΕΑ

Τι «χάλασε» την Τούνη στο Tesla; (+video)

Ελλάδα 16:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι «χάλασε» την Τούνη στο Tesla; (+video)

ΝΕΑ

Τι «χάλασε» την Τούνη στο Tesla; (+video)

ΝΕΑ

Η γνωστή infulencer βρέθηκε σε ταξίδι στο Μόντε Κάρλο και μάλλον δεν ευχαριστήθηκε την διαδρομή της με ένα Tesla.

Advertisement
Advertisement

Σε έναν κόσμο που κινείται στην -όχι και τόσο αθώα- τσιχλόφουσκα των influencers, η Ιωάννα Τούνη είναι ένα από τα πρόσωπα που γεμίζουν το scroll down των ημερών μας.

Η εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη ευειδής νεαρά (και μητέρα πλέον), από το ύψος των 1,1 εκατομμυρίων followers στο Instagram, έχει αποκτήσει το δικαίωμα να μας απασχολεί με κάθε της κίνηση, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού και του τραπεζικού της λογαριασμού.

Η νέα περιπέτεια που κάνει ήδη τους φίλους και τους haters να ριγούν από συγκίνηση, είναι το ταξίδι της με μία φίλη και το τέκνο της κάπου στη Νίκαια, ή στο Μόντε Κάρλο, ή κάπου εκεί, τέλος πάντων, ποιος νοιάζεται;

Advertisement
Advertisement

Όπως βλέπουμε -με αρκετό ενδιαφέρον εννοείται- η Ιωάννα Τούνη και η φίλη της δεν είναι και πολύ ευχαριστημένες με την επιλογή ενός Tesla ως transfer για την μετακίνησή τους.

Η ίδια ακούγεται να λέει ότι μπαίνει για πρώτη φορά σε ένα αυτοκίνητο της Tesla αλλά δεν βρίσκει κάτι ενδιαφέρον πέρα από το τιμόνι και την οθόνη.

Αυτό πάντως που φαίνεται να την έχει χαλάσει είναι ότι κάθονται στριμωγμένες με την φίλη της και το μικρό της αγοράκι (τον Νουνίτο όπως τον αποκαλεί).

Advertisement

Υποστηρίζει μάλιστα ότι έχουν στριμωχτεί σαν σαρδέλες. Ενώ όπως φαίνεται και από το video το μπροστινό κάθισμα έχει καλυφθεί από μία ευμεγέθη βαλίτσα.

Η άποψη της Τούνη για την αξία των Tesla έχει βεβαίως βαρύνουσα σημασία και μάλλον ο Μασκ θα έχει ήδη ενημερωθεί και προφανώς θα επισπεύσει τις αλλαγές που πρέπει να κάνει σε όλη την γκάμα του.

Advertisement

Μέχρι βέβαια να έρθει το επόμενο story οπότε όλα θα ξεχαστούν και ο πλανήτης Τούνη θα συνεχίσει να ταξιδεύει ανέμελος στο δικό του σύμπαν των 1,1 εκατομμυρίων followers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε ανοίγει αντιπροσωπεία Tesla στην Θεσσαλονίκη;
Ναυάγησε το εργοστάσιο της Tesla στην Ισπανία. Μήπως είναι η ώρα της Ελλάδας;
Σε τι άλλο θα μιμηθούν την Tesla;

Advertisement