Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι αλλάζει στο Hyundai Veloster του 2020;

Ελλάδα 8:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι αλλάζει στο Hyundai Veloster του 2020;

ΝΕΑ

Τι αλλάζει στο Hyundai Veloster του 2020;

ΝΕΑ

Η Hyundai έκανε κάποιες αλλαγές στο ιδιόμορφο Veloster, το οποίο το επόμενο έτος θα προσφέρει περισσότερο στάνταρ εξοπλισμό αλλά και μερικές μικρές διαφοροποιήσεις στον εξωτερικό σχεδιασμό του.

Advertisement
Advertisement

 

Το μόνο που έκανε η Hyundai στην εξωτερική εμφάνιση του Veloster 2020 ήταν να αντικαταστήσει το επίπεδο μαύρο φινίρισμα της μπροστινής μάσκας, της εμπρός και πίσω όψης και των πλευρικών ποδιών με γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Ναι, αυτό είναι όλο. Οι υποψήφιοι πελάτες του hatchback της Hyundai θα διαπιστώσουν ότι η γκάμα παραμένει σχεδόν αμετάβλητη, με εξαίρεση πως η υπερτροφοδοτούμενη έκδοση δεν είναι πλέον διαθέσιμη με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Εάν επιθυμείτε να θέλετε ακόμη το χειροκίνητο κιβώτιο, θα πρέπει να επιλέξετε την έκδοση Turbo R-Spec, η οποία τώρα διαθέτει συστήματα υποβοήθησης οδηγού (προειδοποίηση σύγκρουσης τυφλών σημείων, προειδοποίηση και έλεγχο οπίσθιας κυκλοφορίας).

Το Veloster εξακολουθεί να τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα Gamma 1,6 λίτρων με ισχύ 201 PS και ροπή 264 Nm. Εκτός από το προαναφερθέν χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, η Hyundai προσφέρει προαιρετικά αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων με paddles στο τιμόνι. Τα χειροκίνητα μοντέλα Turbo R-Spec μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με κοντό σε κλιμάκωση κιβώτιο της B & M Racing. Όλα τα μοντέλα Turbo διαθέτουν Hyundai Active Engine Sound, ένα σύστημα που βελτιώνει τον ήχο εισαγωγής και εξαγωγής στο εσωτερικό της καμπίνας καθώς και σύστημα φόρτισης ασύρματης συσκευής ως στάνταρ. Η ανάρτηση στο υπερτροφοδοτούμενο Veloster είναι επίσης ρυθμισμένη για σπορ οδήγηση.

Advertisement
Advertisement

Τα βασικά μοντέλα θα εξακολουθούν να κινούνται από έναν τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 2.0 λίτρων (που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson για καλύτερη απόδοση). Η ισχύς του είναι 147 PS και η ροπή 179 Nm, με στάνταρ χειροκίνητο εξάρι κιβώτιο και προαιρετικά αυτόματο με επίσης έξι σχέσεις. Όλα τα Veloster που θα πουληθούν στην Ευρώπη εξοπλίζονται με σύστημα αποφυγής σύγκρουσης και διατήρησης λωρίδας. Η Hyundai προσφέρει επίσης σύστημα φωτισμού High Beam Assist σε συνδυασμό με τους προβολείς LED, Smart Cruise Control και πολλά άλλα.