Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τί αλλάζει στη Mercedes S-Class το 2025;

Ελλάδα 0:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τί αλλάζει στη Mercedes S-Class το 2025;

ΝΕΑ

Τί αλλάζει στη Mercedes S-Class το 2025;

ΝΕΑ

Η ναυαρχίδα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ανανεώνεται, τέσσερα χρόνια μετά το έλευση της τελευταίας γενιάς της.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία-τρέχουσα γενιά της Mercedes-Benz S-Class επικεντρώνεται κυρίως σε πράγματα που βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία με χαρακτηριστικά όπως: μία αφθονία οθονών, ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενεργό φωτισμό περιβάλλοντος, που μπορεί να ενισχύσει οπτικά τις προειδοποιήσεις.

Η W223 διαθέτει επίσης μία παγκόσμια καινοτομία, έναν αερόσακο για τους πίσω επιβάτες, καθώς και ενεργητική τετραδιεύθυνση με τους πίσω τροχούς να μπορούν να στρίψουν σε γωνία έως και 10 μοίρες, ενώ είναι από τα ελάχιστα αυτοκίνητα στον πλανήτη, που φιλοδοξεί να τελειοποιήσει το επίπεδο 3 αυτόνομης οδήγησης.

Υπό αυτή την έννοια, τα νέα προσκέφαλα στην ανανεωμένη ναυαρχίδα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αποκτούν μεγαλύτερο νόημα, παρότι αυτόνομη οδήγηση δεν σημαίνει αποχή του οδηγού από τα καθήκοντά του… Τι άλλο θα μπορούσε, λοιπόν, να περιλαμβάνει το facelift για το μοντέλο του 2025; Οι αλλαγές για το λίφτινγκ περιλαμβάνουν δύο νέα χρώματα βαφής (verde ασημί μεταλλικό και βελούδινο καφέ μεταλλικό) και ένα προσαρμοσμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX με ένα πιο διαισθητικό σύστημα μενού και το οποίο σας επιτρέπει τώρα να μεταδίδετε περιεχόμενο βίντεο RIDEVU από τη Sony Pictures Entertainment.

Advertisement
Advertisement

Στις ευπρόσδεκτες προσθήκες, καταγράφονται η υπενθύμιση παρουσίας επιβατών, η οποία μπορεί να επιστήσει την προσοχή σας σε ζώα ή ανθρώπους, που κλειδωθούν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Οι πληροφορίες κυκλοφορίας της Mercedes συμπληρώνονται με αναφορές για το πρόγραμμα εξατομίκευσης Manufaktur και τη θωρακισμένο S680 Guard, με κινητήρα V12, αν και κανένα από τα δύο δεν φαίνεται να έχει λάβει ενημερώσεις ως μέρος του λίφτινγκ.

Η αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τη γκάμα των εκδόσεων, αλλά η ανανεωμένη SClass, αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία από τα τέλη του προσεχούς Αυγούστου.