Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι αυτοκίνητο οδηγούν η Anna Wintour και η Naomi Campbell;

Ελλάδα 9:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι αυτοκίνητο οδηγούν η Anna Wintour και η Naomi Campbell;

ΝΕΑ

Τι αυτοκίνητο οδηγούν η Anna Wintour και η Naomi Campbell;

ΝΕΑ

Δύο προσωπικότητες της μόδας στην Παγκόσμια σκηνή της κάνουν μία εμφάνιση στην Ελλάδα και τα αυτοκίνητα με τα οποία θα μετακινούνται είναι μοναδικά.

Advertisement
Advertisement

 

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει δύο από τα κορυφαία ονόματα της μόδας, για το πρώτο συνέδριο της Vogue Greece με τίτλο: «Change Makers», που θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η Anna Wintour και η Naomi Campbell θα δώσουν το παρόν και επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους, στα εμβληματικά σημεία της πρωτεύουσας αλλά και έξω από αυτήν, δύο εξίσου κορυφαία μοντέλα της αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Η Anna Wintour (Editor-in-Chief της αμερικανικής Vogue) θα μετακινείται αποκλειστικά με την I-PACE, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Jaguar. Είναι το πρώτο αυτοκίνητο, που κερδίζει 3 παγκόσμια βραβεία σε μια χρονιά, ως «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς», «Καλύτερη Σχεδίαση Αυτοκινήτου», και «Πράσινο Αυτοκίνητο της Χρονιάς», ενώ παράλληλα κέρδισε και το βραβείο «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς».

Advertisement

Μαζί με την Anna Wintour θα βρίσκεται στην χώρα μας και η η Naomi Campbell, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της δεκαετίας του ’80 και του ’90 και ένα από τα έξι μοντέλα της γενιάς της που χαρακτηρίστηκαν supermodels.  Η «μαύρη γαζέλα» όπως την αποκαλούν θα χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα ένα Range Rover Vogue.

Advertisement

Οι δύο πρωταγωνίστριες της μόδας θα συμμετέχουν στο πρώτο συνέδριο της Vogue Greece με τίτλο «Change Makers». Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι η βιωσιμότητα, η ενσωμάτωση, η ενδυνάμωση των γυναικών και η διαφορετικότητα στο χώρο της μόδας. Στο χώρο του συνεδρίου θα υπάρχει Round table, με θέμα την Ενδυνάμωση των Γυναικών, όπου θα συμμετέχει η Mareva Grabowski, η Μαίρη Κατράντζου, η Μαρία Λαλαούνη και η Χριστίνα Μαρτίνη, με συντονιστή την Emily Zak, Head of Fashion Shows της Condé Nast.

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Τα πολυτελή μοντέλα που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας

Πωλείται μία από τις πιο διάσημες Jaguar (+video)

Μέσα στο 2021 το ηλεκτρικό Range Rover