Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Elon Musk;

Ελλάδα 20:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Elon Musk;

ΝΕΑ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Elon Musk;

ΝΕΑ

Το αφεντικό της Tesla και της SpaceX, ο περίφημος Elon Musk, ανακοίνωσε μέσω twitter ότι πιθανότατα είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Advertisement
Advertisement

Ο 49χρονος Musk σε αναρτήσεις του στο αγαπημένο του twitter έκανε γνωστό ότι πιθανότατα έχει covid-19, όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεών του από διαφορετικά εργαστήρια δεν το επιβεβαιώνουν απόλυτα.

Την περασμένη Παρασκευή ο Musk βρέθηκε θετικός σε 2 από τα 4 τεστ που υποβλήθηκε, ενώ στα υπόλοιπα 2 βρέθηκε αρνητικός.

Ο ίδιος δηλώνει ότι έχει κάποια συμπτώματα ίδια με αυτά ενός συνηθισμένου κρυώματος, με λίγους περισσότερους πόνους στο σώμα του και «βαρύ» κεφάλι, δεν έχει όμως βήχα ή φτέρνισμα.

Advertisement
Advertisement

Το βράδυ του Σαββάτου ο Musk στο twitter αναρωτιούνταν για το δείκτη Ct του μοριακού τεστ PCR, χωρίς όμως ακόμη να είναι ξεκάθαρο εάν τελικά και ο αμερικανός επιχειρηματίας έχει πέσει «θύμα» της πανδημίας.

Advertisement

Θυμίζουμε ότι σήμερα η SpaceX του Musk θα μεταφέρει 4 αστροναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη γη. Ο ισχυρός άνδρας της Nasa, Jim Bridenstine, έκανε την Παρασκευή γνωστό ότι θα απαγορεύσει την παρουσία οποιουδήποτε έχει βρεθεί θετικός στο κορωνοϊό, στο κέντρο εκτόξευσης της Nasa στη Φλόριντα των Η.Π.Α.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Με μπαταρίες χωρίς κοβάλτιο το Tesla Model 3

Οδηγούμε στην Ελλάδα το Tesla Model 3 Standard Plus

Ένα διαφορετικό Tesla Model 3

Advertisement