ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Όχημα καρφώθηκε σε σπίτι (+ Video)

Ελλάδα 20:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θεσσαλονίκη: Όχημα καρφώθηκε σε σπίτι (+ Video)

ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Όχημα καρφώθηκε σε σπίτι (+ Video)

ΝΕΑ

Ένα τροχαίο ατύχημα στο Φύλιρο Θεσσαλονίκης είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά η οδηγός του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε στην αυλή σπιτιού.

Advertisement
Advertisement

Μια δυσάρεστη έκπληξη βίωσε το ηλικιωμένο ζευγάρι το οποίο διαμένει στην κωμόπολη του Φυλίρου, η οποία βρίσκεται στα βόρεια της Θεσσαλονίκης, όταν είδε το σπίτι του να γίνεται τόπος τροχαίου ατυχήματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.thes.gr, εχτές το μεσημέρι (Κυριακή, 20 Αυγούστου), μία κυρία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της κινούμενη εντός του οικισμού.

Αρχικά, το όχημα προσέκρουσε σε μια στάση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) -στην οποία, ευτυχώς, δεν υπήρχαν άνθρωποι εκείνη τη στιγμή- και στη συνέχεια κατέληξε στην αυλή τού παρακείμενου σπιτιού στο οποίο διαμένει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Advertisement
Advertisement

Οι ένοικοί του βρίσκονταν εντός της οικίας τη στιγμή του ατυχήματος αλλά δεν έπαθαν κάτι. Η οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο σημείο.

Στο παρελθόν, σε αντίστοιχο περιστατικό, ένα άλλο αυτοκίνητο είχε προσκρούσει στην κουζίνα του σπιτιού, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από το ζευγάρι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Να γιατί δεν πρέπει να χαζεύουμε όταν υπάρχει ατύχημα (+video)
Κηφισίας: Σοβαρό τροχαίο, αυτοκίνητο εισέβαλε σε κατάστημα!
Σμπαράλια η Pagani Zonda του Λιούις Χάμιλτον