Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θέλεις μια Porsche; Παρ’ την σε αφίσα

Ελλάδα 17:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλεις μια Porsche; Παρ’ την σε αφίσα

ΝΕΑ

Θέλεις μια Porsche; Παρ’ την σε αφίσα

ΝΕΑ

Η Porsche φροντίζει για τους φίλους της μάρκας, είτε είναι ιδιοκτήτες, είτε όχι, με το νέο VIN Art Configurator που δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να φτιάξουν το μοντέλο των ονείρων τους και να το παραγγείλουν σε υψηλής ευκρίνειας αφίσα για το χώρο τους.

Advertisement
Advertisement

Από μια μικρή εικόνα για το γραφείο, έως μεγάλη αφίσα για το γκαράζ, όλοι μπορούν να αποκτήσουν πλέον την Porsche των ονείρων τους.

Μαζί με την εικόνα, μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να παραγγείλει και το πλαίσιο αλλά και τη βάση για την τοποθέτησή της στο χώρο που επιθυμεί. «Με τα πορτρέτα VIN Art, φέρνουμε αυτή την αίσθηση Porsche στο σαλόνι. Εκτός από την ιδιαίτερη αυτή πρόταση για δώρο, είναι μια ακόμα προέκταση χρηστικότητας του διαμορφωτή που έχουμε στο site, που υπογραμμίζει και την ιδιαιτερότητα της κάθε πρότασης» λέει ο Stefan Zerweck που είναι επικεφαλής της Porsche Digital.

Advertisement
Advertisement

Μέσω του VIN Art Configurator, οι ιδιοκτήτες της Porsche θα μπορούν να εισαγάγουν τους αριθμούς αναγνώρισης του οχήματός τους για να εμφανίσουν τις προτάσεις για αφίσες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα αυτοκίνητά τους. Επιλέγοντας το σχέδιο που επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος που προτιμούν, με τις επιλογές να ποικίλλουν από ένα μικρό πορτρέτο για γραφείo, μέχρι μια μεγάλη αφίσα για τον τοίχο του γκαράζ τους.

Ακόμα όμως και για όσους δεν είναι ιδιοκτήτες Porsche, το Porsche Car Configurator δίνει έναν κωδικό που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία συγκεκριμένων σχεδίων για το αυτοκίνητο των ονείρων τους. Αυτό σημαίνει πως όσοι έχουν ήδη παραγγείλει τη δική τους Porsche 911 για παράδειγμα, μπορεί να ζητήσει τον κωδικό και να δημιουργήσει το καλλιτεχνικό πορτρέτο που επιθυμεί πριν καν ετοιμαστεί το αυτοκίνητο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο concept Gran Turismo δείχνει το μέλλον της Porsche (+video)
Μια εορταστική Porsche 911 GT3 (video)
Πόσα θα έδινες για την Porsche 911 Turbo της ταινίας «Bad Boys»;

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement