Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: The Qashqai Story…

Ελλάδα 6:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: The Qashqai Story…

ΝΕΑ

Video: The Qashqai Story…

ΝΕΑ

Ένα από τα πιο επιτυχημένα crossover της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι αναμφίβολα το Nissan Qashqai – το οποίο αποτέλεσε ουσιαστικά τον… ιδρυτή μίας νέας κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Με αφορμή το λανσάρισμα της δεύτερης γενιάς του δημοφιλούς ιαπωνικού μοντέλου, δημιουργήθηκε αυτό το βίντεο. Ουσιαστικά παρουσιάζει την ιστορία του Qashqai, από τη «γέννηση» του μοντέλου πρώτης γενιάς, την πρώτη του παρουσίαση, την επιτυχία του αλλά και το δεύτερο βήμα που σύντομα θα κυκλοφορεί και στους ελληνικούς δρόμους.

Το βίντεο που σας παραθέτουμε περιλαμβάνει δηλώσεις πολλών μελών της «οικογένειας» της Nissan. Ανάμεσά τους, ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού και εξέλιξης στο τεχνικό κέντρο της ιαπωνικής μάρκας στην Ευρώπη, David Moss, ο αντιπρόεδρος στρατηγικής και οργάνωσης, Etienne Henry, o Product Planning Manager της Nissan Ευρώπης, Stewart Callegari, ο υπεύθυνος σχεδιασμού της Nissan Ευρώπης, Darryl Scriven, αλλά o αντιπρόεδρος πωλήσεων και μαρκετινγκ, Guillaume Cartier.

Advertisement
Advertisement

Όλοι τους, μοιράζονται σκέψεις, απόψεις και προσδοκίες, αναπολούν τη δουλειά που έγινε στην πρώτη γενιά του Qashqai, την αγωνία τους αν θα πετύχει αλλά και το πόσο ψηλά ανέβηκε ο πήχης ενόψει του διαδόχου του. Περισσότερα, πατώντας play!

Το NewsAuto ταξίδεψε στην Ισπανία για να οδηγήσει το νέο Nissan Qashqai. Διαβάστε τις εντυπώσεις του Κώστα Μπιτσικώκου εδώ. Παράλληλα, έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί οι τιμές απόκτησής του στην Ελλάδα.