Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θαυμάστε το Juggernaut 6×6 που μας φαίνεται τελείως… άχρηστο (+video)

Ελλάδα 3:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θαυμάστε το Juggernaut 6×6 που μας φαίνεται τελείως… άχρηστο (+video)

ΝΕΑ

Θαυμάστε το Juggernaut 6×6 που μας φαίνεται τελείως… άχρηστο (+video)

ΝΕΑ

Με βάση το Dodge RAM TRX, η Apocalypse παρουσίασε το Juggernaut 6×6, προφανώς γιατί μπορεί και όχι για να καλύψει κάποια ανάγκη που παρουσιάστηκε στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Το Juggernaut 6×6 είναι το τελευταίο δημιούργημα της φημισμένης για τέτοιες προτάσεις Apocalypse και μοιάζει σαν να προσγειώθηκε από άλλον πλανήτη.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Apocalypse κατασκευάζει εξάτροχες εκδόσεις των Jeep Gladiator, Ford Bronco και Ram 1500 TRX, που ονομάζονται Hellfire, Dark Horse και Warlord αντίστοιχα. Το νέο μοντέλο λέγεται Juggernaut και βασίζεται και αυτό στο 1500 TRX αλλά πάει το θέμα των παράλογων «αναβαθμίσεων» σε νέα, υψηλότερα επίπεδα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τον εξοπλισμό του pick up με τρεις άξονες της γνωστής για τις κατασκευές του είδους, Dana, η εταιρεία το έχει εφοδιάσει με ένα σετ τεράστιων aftermarket τροχών με ελαστικά 40 ιντσών. Η εξάτροχη διαμόρφωσή του, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις του αυτοκινήτου σε καίρια σημεία, το έχουν καταστήσει ικανό να «τραβήξει» τρέιλερ που ξεπερνά τους 9 τόνους. Η Apocalypse εφοδιάζει το αυτοκίνητο και με 5 προγράμματα οδήγησης (Sport, Drag Race, Baja, Rocks και Mud) πέραν του Normal που είναι η βασική επιλογή.

Τη διαφορά του Juggernaut από το Warlord που επίσης βασίζεται στο TRX, κάνουν η μπροστινή μάσκα με τους προβολείς και οι θόλοι πάνω από τους τροχούς που εκτείνονται σαν αεροδυναμικά βοηθήματα (που όμως δεν είναι). Ανάλογες επεμβάσεις έχει υποστεί και το εσωτερικό του αυτοκινήτου το οποίο διαθέτει νέες δερμάτινες επενδύσεις σε όλες τις επιφάνειες, θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα καθίσματα, καθώς και αυτό που ο βελτιωτικός οίκος ονομάζει το μεγαλύτερο πίσω κάθισμα στην παγκόσμια αυτοκίνηση.

Advertisement

Το κάλυμμα της καρότσας είναι ηλεκτρικό, ενώ κάτω από το εμπρός καπό, βρίσκουμε ένα turbo V8 Hellcat με χωρητικότητα 6,2 λίτρων που έχει αναβαθμιστεί για να αποδίδει 850 ίππους (έναντι των 700 της κανονικής έκδοσης του TRX). Φυσικά, μιας και μιλάμε για Αμερική, «πειραγμένο» είναι και το ηχοσύστημα που έχει την υπογραφή της Harman Kardon με μια οθόνη ως πηγή, με διαγώνιο 12 ιντσών.

 

View this post on Instagram
Advertisement

 

A post shared by Apocalypse Manufacturing (@apocalypse6x6)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Apocalypse Manufacturing δημιουργεί το πολεμικό Ram TRX 6×6
Το εξωφρενικής σχεδίασης εξάτροχο Apocalypse HellFire
Ακόμα μια φωτιά μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό (+video)

Advertisement