Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα θέλαμε αυτά τα Renault & Dacia;

Ελλάδα 20:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα θέλαμε αυτά τα Renault & Dacia;

ΝΕΑ

Θα θέλαμε αυτά τα Renault & Dacia;

ΝΕΑ

Η πάλαι ποτέ Ρουμάνικη αυτοκινητοβιομηχανία, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μέσω της Renault, πλατφόρμα καθώς και άλλα μηχανικά μέρη «από το πάνω ράφι», που θα μπορούσε να της εξασφαλίσει μια πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα όπως φαίνεται και από τα ψηφιακά σκίτσα που έχουμε εδώ.

Advertisement
Advertisement

Ο καλλιτέχνης των pixels, Kleber Silva που μας έχει δώσει κι άλλα ενδιαφέροντα δείγματα γραφής και έμπνευσης, αυτή τη φορά επεκτείνει τη γκάμα της Renault και της Dacia με μοντέλα που θα μπορούσαν να είναι πραγματικά.

Από τότε που κυκλοφόρησε το Logan, η Dacia βασίστηκε σε μία σύγχρονη πλατφόρμα και παρουσίασε μια σειρά μοντέλων πολύ χαρακτηριστικών για τη στόχευση της μάρκας σε όλες τις χώρες όπου διατίθενται μοντέλα της. Η επόμενη γενιά των μικρών μοντέλων της, θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMF που χρησιμοποιεί η Renault στο Clio και το Captur, σηματοδοτώντας ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον σημείο καμπής για τη ρουμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Τα νέα μοντέλα της Dacia, θα υπόσχονται καλύτερη οδική συμπεριφορά, βελτιωμένη ενεργητική και παθητική ασφάλεια καθώς και νέα συστήματα διασύνδεσης και ψυχαγωγίας.

Advertisement
Advertisement

Ο Kleber Silva, κάνει τα δικά του «μαγικά» στον υπολογιστή και δημιουργεί κάποιες συνθέσεις που θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι κάποια από τα νέα μοντέλα στη γκάμα της Dacia αλλά και της Renault. Για τη «μητρική» Γαλλική εταιρεία, ο Silva εμπνεύστηκε και απέδωσε ένα ψηφιακό σκίτσο που δείχνει την RS εκδοχή του Captur, ενώ για τη Dacia, μας έχει ακόμα και cabrio επιλογή, με βάση το Sandero. Μάλιστα είναι στη λογική των coupe cabriolet, όπου προφανώς θα έχουμε να κάνουμε και με σκληρή ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή. Επίσης, το Logan Stepway είναι μια εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση, μαζί με τον διάδοχο του Logan MCV.

Advertisement

Δείτε ακόμα: 

Advertisement

Αποκαλυπτήρια για τα νέα Dacia Sandero και Sandero Stepway

O εντυπωσιακός εσωτερικός κόσμος του νέου Renault Captur

Ηλεκτρικό κατ’ επιλογή το νέο Renault Captur

Advertisement