Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Widebody Lamborghini Urus από τις ΗΠΑ (+video)

Ελλάδα 5:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Widebody Lamborghini Urus από τις ΗΠΑ (+video)

ΝΕΑ

Μία Widebody Lamborghini Urus από τις ΗΠΑ (+video)

ΝΕΑ

Η Lamborghini δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη της γκάμας της Urus, ενώ αναμένουμε τις νέες περισσότερο sport, αλλά και υβριδικές εκδόσεις της.

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται καμία δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακή όσο αυτή η συγκεκριμένη Urus.

Η Ματ γκρι Widebody Lamborghini Urus με τεράστιους τροχούς 24 ιντσών, είναι δημιουργία της  Platinum Motorsport και τραβάει αμέσως τα βλέμματα χάρη στην γκρι ματ μεμβράνη που ταιριάζει απόλυτα στην επιθετική και αιχμηρή σχεδίαση του super SUV.

Όμως η Platinum δεν έμεινε εκεί, καθώς μια πληθώρα άλλων εντυπωσιακών αλλαγών έχουν γίνει στη Lamborghini. Για παράδειγμα, η Platinum Group έχει εφοδιάσει το SUV με Wide Boddy από την 1016 Industries.

Advertisement
Advertisement

Το κιτ αμαξώματος περιλαμβάνει μια διαφορετική  μπροστινή όψη με πιο εντυπωσιακό διαχύτη, σπορ «φτερά» εμπρός και πίσω τροχών, μοναδικές πλαϊνές ποδιές, διακριτική αεροτομή τοποθετημένη στην οροφή, μοναδικό πίσω προφυλακτήρα και διαχύτη από ανθρακονήματα.

Η Platinum περιορίστηκε στο αμάξωμα και δεν φαίνεται να έχουν γίνει τροποποιήσεις στον κινητήρα της Lamborghini, εκτός από μία αλλαγή στις εξατμίσεις, όπου η Capristo έχει τοποθετήσει τα τελικά από ανθρακόνημα στα πλάγια της Urus. Το σύστημα των εξατμίσεων έχει βαλβίδες για ήσυχη ή και αγωνιστική λειτουργεία.

Το ιταλικό SUV έχει έναν V8 4,0 λίτρων με διπλό turbo που αποδίδει 641 ίππους, επιτρέποντάς του να επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα. και μέχρι την τελική ταχύτητα  των 306 χλμ/ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Lamborghini Urus της Kardashian είναι ό,τι πιο… cringe
Εκτός δρόμου περιπέτειες με Lamborghini Urus (video)
Η απόκοσμη Lamborghini Urus Esteso της Novitec (video)

Advertisement