Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα γίνει του… Raptor στα Γρεβενά

Ελλάδα 8:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα γίνει του… Raptor στα Γρεβενά

ΝΕΑ

Θα γίνει του… Raptor στα Γρεβενά

ΝΕΑ

Στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Raptor Trophy 2022…

Advertisement
Advertisement

Δεν χωρά αμφιβολία πως το Ford Ranger Raptor είναι κάτι παραπάνω από ένα pick-up και όχι απλά ένα… αγροτικό. Ένα όχημα με σκληροτράχηλο χαρακτήρα που δικαιολογεί και το βαρύ όνομα που έχει χτίσει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι ιδιοκτήτες των Raptor δεν έχουν στην κατοχή τους απλά ένα επαγγελματικό όχημα, καθώς είναι παθιασμένοι με αυτό, το οποίο χρησιμοποιούν είτε για δουλειές είτε για εξορμήσεις στη φύση. Άλλωστε οι επιδόσεις, η πολυτέλεια και φυσικά οι δυνατότητες εκτός και εντός δρόμου το καθιστούν ως το απόλυτο εργαλείο δουλειάς και διασκέδασης.

Εξόρμηση με 25 αυτοκίνητα

Advertisement
Advertisement

Με την ιδιότητα της…. διασκέδασης, μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, σχεδόν 100 μέλη του Raptor Club Hellas και με περισσότερα από 25 αυτοκίνητα θα… οργώσουν τη Δυτική Μακεδονία με στόχο την απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση.

Τα περισσότερα Ford Raptor ξεκίνησαν από την Αθήνα και κατευθύνθηκαν στην Σαμαρίνα Γρεβενών, όπου και συναντήθηκαν με τα υπόλοιπα μέλη του Raptor Club Greece.

Με έδρα τη Σαμαρίνα, θα ξεκινήσουν οι εξορμήσεις που περιλαμβάνουν διαδρομές εκτός δρόμους, χώμα, λάσπη και πολύ φύση!

Advertisement

4×4 σε… ψαγμένα μέρη

Να σημειώσουμε πως για φέτος οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να έχουν μαζί τους και δύο «οδηγούς» που γνωρίζουν την περιοχή, προκειμένου τα σημεία που θα επισκεφτούν να είναι ιδιαίτερα, μοναδικά και… ψαγμένα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ήρθε στην Ελλάδα το ένα και μοναδικό Abarth 695 Tributo 131 Rally
Η εντυπωσιακή Maserati MC20 επί ελληνικού εδάφους
Πωλούσε κλεμμένα ΙΧ με τις άδειες κυκλοφορίας τρακαρισμένων!