Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα γίνει η έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα;

Ελλάδα 10:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα γίνει η έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα;

ΝΕΑ

Θα γίνει η έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα;

ΝΕΑ

Με δεδομένο οτι την αγορά αυτοκινήτου καταγράφει συνεχείς αύξησεις τα τελευταία τρία χρόνια, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγω για ακόμα μεγαλύτερες την επόμενη διετία -κυρίως λόγω ανελαστικής ανάγκης- μία έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ενδείκνυται. Η 67η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 14 – 24 Σεπτεμβρίου αποτελεί προάγγελο των εξελίξεων της παγκόσμιας αγοράς του αυτοκινήτου. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια αυτό το σημαντικό ραντεβού της αυτοκίνησης, ακολουθούσε η έκθεση της Αθήνας. Και η παράδοση θα συνεχιστεί και φέτος!

Advertisement
Advertisement

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 19 Νοεμβρίου στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στην αίθουσα Ξιφασκίας.

Τα πολλά νέα μοντέλα που έχουν να παρουσιάσουν οι συμμετέχοντες εισαγωγείς αντιπρόσωποι, δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη και διάσταση ενημέρωσης, σε μια αγορά που τα τελευταία χρόνια δείχνει σημεία μικρής αλλά σταθερής ανάκαμψης.

Παράλληλα σε νέους εκθεσιακούς χώρους, θα δώσει εντυπωσιακό παρόν το After Market και υπηρεσίες που είναι συνδεδεμένες με τη συντήρηση και χρήση του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και η συμμετοχή της ΦΙΛΠΑ που θα εκθέσει στο κοινό μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν χρυσές σελίδες και δένουν το παρελθόν με το παρόν.

Τέλος, τα δωρεάν test drive δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να έχουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για την μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

To NEWSAUTO.GR αποτελεί χορηγό επικοινωνίας της έκθεσης, για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο: http://www.autokinisiexpo.gr/

Advertisement

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1)