Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα επιστρέψει η Lancia Delta Integrale;

Ελλάδα 23:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα επιστρέψει η Lancia Delta Integrale;

ΝΕΑ

Θα επιστρέψει η Lancia Delta Integrale;

ΝΕΑ

Στην FCA (Fiat-Chrysler) εξετάζουν το ενδεχόμενο της επιστροφής ενός από τα πιο γνωστά μοντέλα του ιταλικού ομίλου, της Delta Integrale!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι φήμες, ως μία ύστατη προσπάθεια για την σωτηρία της ιστορικής Lancia. Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, καθώς ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορούσε να είναι και ο επίλογος στην πορεία της Lancia, σύμφωνα με το βρετανικό Autocar. Και αυτό, διότι ο Sergio Marchionne έχει επενδύσει σχεδόν τα πάντα πάνω στην Alfa Romeo, δίχως να υπάρχουν περιθώρια για να ασχοληθεί με την Lancia.

Μάλιστα, θεωρεί πως κάτι τέτοιο θα ήταν περιττό και πως η αναβίωση μίας νέας Delta πάνω στα αγωνιστικά γονίδια του παρελθόντος, θα απαιτούσε παραπάνω πόρους και φυσικά χρήματα. Έτσι, το πιθανότερο είναι o Marchionne να «τελειώσει» την Lancia που ήδη βρίσκεται στο περιθώριο και να ασχοληθεί με την γκάμα της Fiat που θα χτιστεί πάνω στο 500. Και φυσικά την Alfa Romeo που στο νέο της κεφάλαιο θα χτιστεί πάνω στην πισωκίνητη εποχή της με εφαλτήριο την ολοκαίνουργια Giulia.

Advertisement
Advertisement