Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα έδινες €6.900 για μια «Benzillac»;

Ελλάδα 18:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα έδινες €6.900 για μια «Benzillac»;

ΝΕΑ

Θα έδινες €6.900 για μια «Benzillac»;

ΝΕΑ

Είναι κατά το ήμισυ Mercedes-Benz SL του 1994 και κατά το άλλο ήμισυ, Cadillac Eldorado του 1960 και πρόκειται για έναν οπτικό εφιάλτη- ο οποίος πωλείται κιόλας!

Advertisement
Advertisement

Φυσικά στις Η.Π.Α. όπου τα «δημιουργήματα» του είδους όχι μόνο αποφεύγονται αλλά βρίσκουν και κοινό, βρέθηκε κάποιος που ονειρευόταν μάλιστα να το βάλει και σε «περιορισμένη» παραγωγή. Θα το έβλεπαν δηλαδή κάποιοι άνθρωποι και θα έλεγαν «θέλω κι εγώ ένα» μετά την εμφάνιση του πρώτου Benzillac στο δρόμο. Εν πάσει περιπτώσει, το θέμα μας είναι βασικά ότι υπάρχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο και δευτερευόντως, το ότι πωλείται κιόλας και μάλιστα ο ιδιοκτήτης του, αξιώνει και ένα ποσό κοντά στις €7.000 για να το αποχωριστεί…

Advertisement
Advertisement

Αυτό που βλέπουμε λοιπόν, είναι ένα μπροστινό μέρος μιας Mercedes-Benz SL του 1994 και μια ουρά από Cadillac του 1960 κομπλέ, με τα πτερύγια στις πλευρές, τα φώτα της και την «κρεμασμένη» ρεζέρβα στην πόρτα του χώρου των αποσκευών. Από το πλάι μοιάζει με αυτοκίνητο- cartoon, τόσο που νομίζει κανείς πως πρόκειται για κάποιο οπτικό εφέ ή τα εσχάτως πολυδιαφημισμένα renderings- για να γελάσουμε.

Έτσι για την ιστορία, αξίζει να πούμε πως το δημιούργημα είναι της Sloan’s Custom Body & Paint που είχε έδρα στο Oregon. Ο ιδιοκτήτης που το έχει βάλει αγγελία για πώληση, ισχυρίζεται πως η Benzillac του, συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο κόσμους και αυτό μάλλον κατά τον ίδιο, είναι το στοιχείο που πρέπει να κάνει τους ενδιαφερόμενους να σχηματίζουν ουρές για να την αγοράσουν. Μάλιστα, με τιμή που αν κρίνουμε από την εικόνα που βλέπουμε, είναι περί τα €7.000 ευρώ υψηλότερη από αυτή που θα έπρεπε να είχε.

Advertisement