Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δούμε το νέο Suzuki Swift και σε cabrio;

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα δούμε το νέο Suzuki Swift και σε cabrio;

ΝΕΑ

Θα δούμε το νέο Suzuki Swift και σε cabrio;

ΝΕΑ

Λίγες μέρες μετά την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου, ανεξάρτητος σχεδιαστής μας παρουσιάζει τη μορφή που θα μπορούσε να έχει η cabrio έκδοση της 4ης γενιάς του Suzuki Swift. Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Advertisement
Advertisement

O ανεξάρτητος σχεδιαστής, X-Tomi, μας γυρίζει πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 90. Εκεί όπου στην γκάμα του Suzuki Swift υπήρχε και έκδοση cabrio. Η συγκεκριμένη σχεδιαστική πρόταση περιλαμβάνει το αμάξωμα του νέου ιαπωνικού μικρού, έχοντας αφαιρέσει τις πίσω πόρτες και αντικαθιστώντας την μεταλλική οροφή, με υφασμάτινη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη.

Σε ό,τι αφορά τώρα στο εάν θα δούμε και στην πραγματικότητα το αυτοκίνητο, με βάση τα δεδομένα της εποχής είναι μάλλον δύσκολο να μπει στην παραγωγή ένα τέτοιο μοντέλο, αφού στοιχεία όπως οι extra ενισχύσεις του αμαξώματος λόγω της απουσίας της οροφής και η προσθήκη του μηχανισμού αναδίπλωσής της, θα προσθέσουν αρκετό βάρος επιβαρύνοντας κυρίως ρύπους και κατανάλωση, εκτός από επιδόσεις. Πάντως πηγές από τη Suzuki αναφέρουν ότι η  εταιρεία δεν προτίθεται-προς το παρόν τουλάχιστον-να προχωρήσει στην παραγωγή της cabrio έκδοσης του νέου Swift.

 

Advertisement
Advertisement