Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δούμε και Land Rover Defender pick up;

Ελλάδα 8:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα δούμε και Land Rover Defender pick up;

ΝΕΑ

Θα δούμε και Land Rover Defender pick up;

ΝΕΑ

Τρία χρόνια μετά τη διακοπή του προηγούμενου μοντέλου, το αναγεννημένο Land Rover Defender έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Αρχικά, μόνο η έκδοση 110 θα είναι διαθέσιμη, τι συμβαίνει άραγε με τις φήμες για ένα pick up;

Advertisement
Advertisement

 

Μια ανώτερη πηγή της Jaguar Land Rover ανέφερε πριν από δυο χρόνια πως το νέο Defender θα μπορούσε να έχει μια pick up διπλοκάμπινη έκδοση μετά το 2020. Αρχικά, είχε ειπωθεί πως το pickup Defender θα βασιζόταν στην φημισμένη έκδοση 130, η οποία θα έχει το ίδιο μεταξόνιο με το 110, αλλά θα διαθέτει στο εσωτερικό μέχρι και οκτώ θέσεις για ενήλικες, άντε και λίγο μεγαλύτερο μήκος εξωτερικά.

Advertisement
Advertisement

Ένα φορτηγό Defender δεν μπορεί πλέον να αποτελεί μέρος των σχεδίων της Land Rover, τουλάχιστον με όσα γνωρίζουμε τελευταία, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον ανεξάρτητο σχεδιαστή X-Tomi Design να απεικονίσει πως αυτό θα μπορούσε να δείχνει. Βασισμένο λοιπόν στο Defender 110, υιοθετεί αμάξωμα διπλής καμπίνας και μια συμπαγής καρότσα με ενσωματωμένο στο πίσω τμήμα τον εφεδρικό τροχό. Είναι κρίμα όμως που η Land Rover δεν σχεδιάζει πλέον να παράγει μια pickup έκδοση του Defender, καθώς θα μπορούσε να αποτελέσει έναν δυνατό ανταγωνιστή στο καθιερωμένο Jeep Gladiator με τις ανάλογες δυνατότητες off-road. Οι παραδόσεις του Land Rover Defender του 2020 θα ξεκινήσουν το επόμενο έτος με αρχικές τιμές γύρω στα 45.000 ευρώ , οπότε αναμένετε το μεγαλύτερο 130 να πωλείται σε υψηλότερη τιμή.