Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δίνατε 1 εκατομμύριο ευρώ για ένα Nissan;

Ελλάδα 6:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα δίνατε 1 εκατομμύριο ευρώ για ένα Nissan;

ΝΕΑ

Θα δίνατε 1 εκατομμύριο ευρώ για ένα Nissan;

ΝΕΑ

Το ακριβότερο Nissan που κατασκευάστηκε ποτέ βγαίνει σε δημοπρασία και σε τιμή αντάξια ενός σπάνιου ιταλικού supercar.

Advertisement
Advertisement

Αν και έχουμε συνηθίσει τη Nissan ως μία μάρκα προσιτών και προσγειωμένων αυτοκινήτων (πλην του εμβληματικού «Γκοτζίλα»), υπάρχει ένα μοντέλο της που ξεπερνά τα δεδομένα της εταιρίας.

Ο λόγος για το Nissan GT-R50, ένα υπερ-σπάνιο και πολυτελές μοντέλο που κυκλοφόρησε για να εορταστεί η 50ή επέτειος του Nissan GT-R.

Κατασκευάστηκε σε περιορισμένο αριθμό μόλις 18 αυτοκινήτων, και είναι μια αποκλειστική συνεργασία μεταξύ της Nissan και της Italdesign.

Advertisement
Advertisement

Το GT-R50 διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό με εξατομικευμένο αμάξωμα, χαμηλωμένη γραμμή οροφής και χαρακτηριστικούς LED προβολείς.

Οι περίτεχνες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων των τρισδιάστατων πίσω φωτιστικών σωμάτων και των τμημάτων από ανθρακονήματα ενισχύουν την μοναδική του εικόνα.

Advertisement

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας χειροποίητος κινητήρας V6 3,8 λίτρων με διπλό τούρμπο, που παράγει εντυπωσιακά 720 ίππους και 780 Nm ροπής.

Εξοπλισμένο με ένα κιβώτιο ταχυτήτων με έξι σχέσεις, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ Bilstein DamTronic και αποκλειστικούς αλουμινένιους τροχούς 19 ιντσών, το GT-R50 υπόσχεται μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

Advertisement

Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο, που βγαίνει σε δημοπρασία από την RM Sotheby’s στο Μόναχο της Γερμανίας, έχει μόλις 192 χιλιόμετρα στο κοντέρ και παραμένει σε άψογη κατάσταση.

Με εκτιμώμενη τιμή δημοπρασίας μεταξύ 950.000 και 1.150.000 ευρώ, αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον από λάτρεις του αυτοκινήτου και συλλέκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πιτζάμες και ρόμπες με άρωμα… Nismo (+Video)
Νότης Σφακιανάκης: Πιστός στο σούπερ αυτοκίνητό του παρά το ατύχημα
Πόσο πωλήθηκε το πιο ακριβό Nissan GT-R στον κόσμο;

Advertisement