Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα αποδεχθούν οι Αμερικανοί μια Corvette SUV;

Ελλάδα 16:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα αποδεχθούν οι Αμερικανοί μια Corvette SUV;

ΝΕΑ

Θα αποδεχθούν οι Αμερικανοί μια Corvette SUV;

ΝΕΑ

Αναγκαιότητα ή «ιεροσυλία»; Τα μελλοντικά σχέδια της Chevrolet για την Corvette είναι πολλά και δεν είναι απαραίτητο να περιορίζονται στην παρούσα εικόνα τού αμερικανικού supercar.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, έγινε γνωστή η πληροφορία ότι η λέξη «Corvette» πιθανόν θα πάψει να προσδιορίζει μόνον το γνωστό μοντέλο τής Chevrolet και ότι θα χαρακτηρίσει μια ολόκληρη εταιρεία.

Στην περίπτωση που θα γίνει αυτό, τα νέα αυτοκίνητα της Corvette θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητα, θα έχουν διάφορες μορφές αμαξώματος και θα εντάσσονται σε διαφορετικές κατηγορίες οχημάτων.

Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τα στελέχη της Chevrolet και της General Motors (στην οποία ανήκει), η (εταιρεία) Corvette θα έχει στην γκάμα της ένα τετράθυρο μοντέλο όπως και ένα crossover/SUV. To ενδεχόμενο ύπαρξης του τελευταίου έκανε τον χρήστη τού «Instagram» με το όνομα «jlord να δημιουργήσει ψηφιακά εικόνες για το πώς φαντάζεται τη μορφή μιας Corvette SUV.

Advertisement
Advertisement

Στη σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπορούμε να δούμε το αναμενόμενο, τρόπον τινά. Δηλαδή, ένα SUV όχημα, το αμάξωμα του οποίου μοιάζει πολύ με αυτό της Corvette όγδοης γενιάς. Σε σχέση με το supercar, έχει προδώσει μεγαλύτερο μήκος και ύψος, ενώ η διαμόρφωση του εμπρός μέρους είναι ακόμα εντονότερη συγκριτικά με αυτό. Επίσης, δεν υπάρχουν οι πλευρικοί αεραγωγοί.

Advertisement

Θα μπορούσε ένα τέτοιο μοντέλο να έχει καλή εμπορική πορεία στην αμερικανική αγορά; Αυτό είναι κάτι που καλούνται να διερευνήσουν οι άνθρωποι της Chevrolet και να εξετάσουν τις προοπτικές του. Γενικά, τα SUV επιδόσεων παρουσιάζουν αυξανόμενο μερίδιο πωλήσεων, αλλά κατά βάση προέρχονται από αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες έχουν παράδοση στην κατασκευή πολυτελών αυτοκινήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί η Chevrolet αγόρασε τον κινητήρα τρακαρισμένης Ferrari;
Holiday Ride: Το συγκινητικό Χριστουγεννιάτικο φιλμ της Chevrolet (+video)
Ένα σκάφος που μοιάζει με Corvette (+video)

Advertisement