Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα σκάφος που μοιάζει με Corvette (+video)

Ελλάδα 7:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα σκάφος που μοιάζει με Corvette (+video)

ΝΕΑ

Ένα σκάφος που μοιάζει με Corvette (+video)

ΝΕΑ

Πολλές εταιρείες έχουν συνδυάσει σκάφη και αυτοκίνητα σε αμφίβια οχήματα. Ωστόσο, η Waterlink κάνει τα πράγματα κάπως διαφορετικά κάνοντας ένα σκάφος να μοιάζει με σπορ αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Ένα νέο video από το κανάλι της Supercar Blondie στο YouTube μας παρουσιάζει μία από αυτές τις περίεργες κατασκευές στο Ντουμπάι.

 

Το σκάφος του κλιπ μοιάζει με Chevy Corvette, μπορεί να αγγίξει τα 100 χλμ Ο κατασκευαστής σχεδιάζει να δημιουργήσει… πλεούμενα, που μοιάζουν με Aston Martin, Bentley και Bugatti.

Advertisement
Advertisement

Η σχεδίαση του οχήματος συνδυάζει στοιχεία Ferrari και Chevrolet Corvette, δίνοντας στο σκάφος μια πολύ σπορ εμφάνιση. Δεν υπάρχουν πόρτες, επομένως οι δύο επιβαίνοντες πρέπει να… πηδήξουν στο πιλοτήριο. Τα χειριστήρια είναι επίσης παρόμοια με ένα σπορ αυτοκίνητο, επειδή ο οδηγός πιάνει το τιμόνι και πατάει ένα πεντάλ για να επιταχύνει. Όπως στα τζετ σκι, δεν υπάρχει φρένο.

Στην κεντρική κονσόλα, υπάρχει μια σειρά από διακόπτες για τον έλεγχο των φώτων και του υαλοκαθαριστήρα. Μια μικρή οθόνη GPS βρίσκεται κάτω από ένα κάλυμμα. Ο κινητήρας βρίσκεται πίσω από τους επιβάτες. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτόν, πέρα ​​από τον κυβισμό των 1,8 λίτρων. Αυτό είναι αρκετό για να φτάσει σε τελική ταχύτητα 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Advertisement

Το να οδηγείτε αυτό το σκάφος σε σχήμα σπορ αυτοκινήτου στο νερό μοιάζει με ένα διασκεδαστικό απόγευμα. Λόγω του παρμπρίζ και των ψηλών πλευρών, οι επιβάτες δεν βρέχονται τόσο όσο θα έκαναν σε ένα παραδοσιακό jet ski.

Advertisement

Ο κατασκευαστής αυτού του σκάφους έχει σχέδια για περισσότερα σχέδια εμπνευσμένα από την αυτοκινητοβιομηχανία. Σύμφωνα με το βίντεο, ο κατασκευαστής εργάζεται σε εκδόσεις που μοιάζουν με Aston Martin, Bentley, Bugatti, ακόμα και με ανοιχτό ημιφορτηγό

Η ενοικίαση ενός από αυτά στο Ντουμπάι είναι 700 δολάρια την ώρα. Η αγορά ενός παραδείγματος κοστίζει 40.000 έως 50.000 δολάρια, ανάλογα με τις προδιαγραφές μέσω της  Waterlink.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aston Martin: V12 μέχρι το 2027;
Bentley: Πέντε νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2025
Bugatti Divo: Από το Molsheim στην πίστα (video)