Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα μπει στην παραγωγή η Asterion;

Ελλάδα 9:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα μπει στην παραγωγή η Asterion;

ΝΕΑ

Θα μπει στην παραγωγή η Asterion;

ΝΕΑ

Η Lamborghini «σόκαρε» την παγκόσμια αυτοκίνηση όταν παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού την Asterion LPI 4-910! Ένα πρωτότυπο hypercar για να αντιμετωπίσει τις P1, LaFerrari και 918 Spyder.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ωστόσο, αν λάβουμε υπόψη πρόσφατες δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ιταλικής μάρκας, Stephan Winkelman, δεν θα δούμε την Asterion στους δρόμους. Πρέπει όμως να το θεωρούμε αυτό δεδομένο;

Φαίνεται πως στη Σαντ’ Άγκατα έχουν βαλθεί να παίζουν με τα νεύρα μας και ακριβώς όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια με την Urus, κάθε επίσημη δήλωση μέλους της Lamborghini, αλλάζει τα δεδομένα!

Advertisement
Advertisement

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, του επικεφαλής του τμήματος έρευνας και εξέλιξης της μάρκας, Maurizio Reggiani. Ο Ιταλός είπε στο βρετανικό Autocar: «Οι συζητήσεις εντός των τειχών μας αναφέρουν το πόσο μπορεί να στοιχίσει στη μάρκα η δημιουργία αυτού του μοντέλου αλλά και τα επίπεδα ταχύτητας, επιτάχυνσης και άνεσής του, λόγω του αυξημένου του βάρους».

Αποδεικνύεται με λίγα λόγια πως πράγματι είναι… υβριδική: κατά το ήμισυ πρωτότυπη και κατά το ήμισυ εν δυνάμει μελλοντικό μοντέλο (περιορισμένης έστω) παραγωγής.

Advertisement

Διαβάστε εδώ τα πάντα για τη Lamborghini Asterion και δείτε εδώ τα επίσημα αποκαλυπτήριά της τον Σεπτέμβριο στο Παρότι.
Επίσης, δείτε εδώ πως λειτουργεί το υβριδικό της σύστημα.

Advertisement