Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα αγοράζατε τη Ford Mustang ως σεντάν;

Ελλάδα 8:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα αγοράζατε τη Ford Mustang ως σεντάν;

ΝΕΑ

Θα αγοράζατε τη Ford Mustang ως σεντάν;

ΝΕΑ

Η τελευταία γενιά της Ford Mustang με θερμικό κινητήρα έχει αρχίσει να αφήνει το δικό της στίγμα. Ωστόσο, η εταιρεία κάνει σκέψεις και για μία 5θυρη.

Advertisement
Advertisement

Είναι γεγονός πως η κατηγορία των muscle cars έχει αρχίσει να εξαφανίζεται με τις ραγδαίες εξελίξεις της αυτοκίνησης. Παρόλα αυτά, η Ford συνεχίζει να διαθέτει την 7η γενιά του εμβληματικού της μοντέλου και μάλιστα σε εκδόσεις αμαξώματος κουπέ και κάμπριο.

Ταυτόχρονα όμως, οι σκέψεις για την προσθήκη ενός σεντάν είναι σοβαρές. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε έμμεσα ο CEO της εταιρείας , Jim Farley. Ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε πως η Ford «δε θα κατασκευάσει ποτέ μία Mustang που δεν είναι Mustang».

Με το θέμα να παίρνει έκταση, αρκετοί έχουν ξεκινήσει προσπάθειες να σχεδιάσουν την σεντάν Ford Mustang σε ψηφιακή μορφή. Μάλιστα, η καλύτερη εξ αυτών έχει την υπογραφή του γνωστού ψηφιακού σχεδιαστή Kolesa.ru.

Advertisement
Advertisement

Τα ψηφιακά σκίτσα απεικονίζουν μία Mustang επόμενης γενιάς με μακρύτερο μεταξόνιο και φυσικά 5 πόρτες. Η οροφή εκτείνεται χαμηλά προς τα πίσω, δίνοντας μία κουπέ μορφή, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως ο χώρος για τους πίσω είναι αυξημένος συγκριτικά με το παρόν μοντέλο.

Καθώς αναμένουμε την τελική απόφαση της Ford σχετικά με το αν θα δούμε το εμβληματικό της μοντέλο να μετατρέπεται και σε οικογενειακό αυτοκίνητο, μπορούμε να πούμε ότι ο Kolesa έχει βάλει ξανά τα δυνατά του.