Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα αγοράζατε Tesla Cybertruck στο… παιδί σας;

Ελλάδα 20:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα αγοράζατε Tesla Cybertruck στο… παιδί σας;

ΝΕΑ

Θα αγοράζατε Tesla Cybertruck στο… παιδί σας;

ΝΕΑ

Εάν έχετε απογοητευτεί που δεν μπορείτε να αποκτήσετε ένα Tesla Cybertruck στην Ελλάδα, κάντε υπομονή μήπως πάρετε στο παιδί σας ένα δικό του.

Advertisement
Advertisement

Όταν μαθεύτηκε πως η τιμή του πολυαναμενόμενου αμερικανικού pickup είναι 50% πάνω από αυτήν που είχε υποσχεθεί ο Ίλον Μασκ, αυτοί που το είχαν βάλει στο μάτι απογοητεύτηκαν. Τουλάχιστον, υπάρχει και μία «έκδοση» η οποία έχει προσιτή τιμή. Απλά, δεν είναι για ενήλικες.

Ο λόγος για το παιδικό Tesla Cybertruck, ένα ηλεκτρικό αυτοκινητάκι με κόστος 1.500 δολάρια. Το ντιζάιν είναι πανομοιότυπο με το ορίτζιναλ και οι δύο θέσεις στο εσωτερικό του έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να φιλοξενούν δύο παιδιά των 6-12 ετών. Αντέχει μέχρι 68 κιλά βάρος.

Advertisement
Advertisement

Όσο για το βάρος του παιδικού Cybertruck είναι στα 72 κιλά, αρκετά για αυτοκινητάκι παιδιού. Κάτι που οφείλεται στο βαρύ ηλεκτροκινητήρα των 500 Watt που αποδίδει 0,7 ίππους και δίνει κίνηση στον πίσω άξονα.

Η μπαταρία είναι λιθίου και υπόσχεται μία τίμια αυτονομία της τάξης των 19 χιλιομέτρων.

Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 16 χλμ./ώρα. Εάν αυτό το νούμερο σας ανησυχεί για το τι θα κάνει το… γκαζιάρικο παιδί σας, τότε θα μπορείτε να ρυθμίσετε το μίνι Cybertruck ώστε να μην ξεπερνά τα 8 χλμ./ώρα.

Advertisement

Για έξτρα ασφάλεια, το παιδικό pickup έχει ηλεκτρική πέδηση, όπισθεν και κανονική γόμα ελαστικών, δηλ. όχι σκληρά πλαστικά.

Advertisement

Εφόσον διατεθεί και στην ελληνική αγορά, θα το αγοράζατε για το παιδί σας; Άλλωστε, και αυτό στην τελική είναι ένα Cybertruck!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Όλες οι λεπτομέρειες του Tesla Cybertruck (τιμές, video)
Το κρυστάλλινο αυτοκίνητο είναι παιδικό, αλλά κοστίζει όσο ένα κανονικό!
H Tesla συνεχίζει τις εκπτώσεις