Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τετρακίνητο Toyota Prius το 2019

Ελλάδα 3:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τετρακίνητο Toyota Prius το 2019

ΝΕΑ

Τετρακίνητο Toyota Prius το 2019

ΝΕΑ

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση θα κάνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το νέο Prius της Toyota που όπως φαίνεται θα έχει και τετρακίνητη έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Η πρώτη teaser εικόνα του Prius για το 2019 που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Toyota, καταδεικνύει πως θα πρέπει να περιμένουμε έκδοση με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς από το υβριδικό μοντέλο της. Η απόφαση για τη διάθεση της συγκεκριμένης έκδοσης, μπορεί να φαίνεται σε εμάς κάτι καινούργιο αλλά για την Toyota δεν είναι μια και στην Ιαπωνική αγορά το Prius διατίθεται και ως τετρακίνητο εδώ και χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Toyo Prius AWD boi 530

Τα αυτοκίνητα που έχουν το σύστημα τετρακίνησης, εφοδιάζονται με ένα επιπλέον ηλεκτρικό μοτέρ που δίνει κίνηση στους πίσω τροχούς, προσφέροντας στον οδηγό περισσότερη πρόσφυση στις δύσκολες συνθήκες. Κατά τα άλλα, σε ότι αφορά την εμφάνιση του μοντέλου, από τις πρώτες εικόνες δεν προκύπτει κάτι συνταρακτικό ως διαφορά σε σχέση με τη σημερινή εικόνα που κρίνεται ως «τολμηρή». Σε ότι αφορά τον κινητήρα, δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες αλλά θεωρείται βέβαιο το ότι θα παραμένει ο 1.800άρης με τον κύκλο Atkinson κάτω από το εμπρός καπό.