Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Tesla S πάει και στα χιόνια (video)

Ελλάδα 17:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Tesla S πάει και στα χιόνια (video)

ΝΕΑ

To Tesla S πάει και στα χιόνια (video)

ΝΕΑ

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο σχετικά με τις δυνατότητες του S Model έδωσε στη δημοσιότητα η Tesla Motors.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Με αυτό σκοπός της αμερικανικής μάρκας ήταν να επιβεβαιώσει πως το ηλεκτρικό σεντάν της, «αντέχει» και στο κρύο, πως μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια τον ανταγωνισμό ακόμα και σε ακραίες συνθήκες, σε πάγο και σε χιόνι.

Εκτός λοιπόν από τα κινούμενα χερούλια των θυρών που «κρύβονται» εντός αυτών όταν αφήνετε το Tesla S ή το οδηγείτε και που καθώς εισέρχεστε/εξέρχεστε μπορούν με την κίνηση τους να… «σπάσουν τον πάγο», στο video αυτό παρουσιάζονται κι άλλες αρετές του οχήματος που όπως αποδεικνύεται στην πράξη αλλά και τις πωλήσεις, έχει φέρει νέα εποχή στην αυτοκίνηση (όσο κι αν ακόμα είναι πολύ μακριά από τα ελληνικά δεδομένα ώστε να μπορούμε να το αντιληφθούμε).

Advertisement
Advertisement

Όπως το προηγμένο σύστημα traction control που σε αυτές τις γεμάτες παγίδες επιφάνειες, καλύπτει σε κάποιο βαθμό την απουσία τετρακίνησης. Γι’ αυτά καθώς και για το προηγμένο software του οχήματος, το σύστημα ψύξης και τον καινοτόμο σχεδιασμό του σασί, μιλά στο video ο Chris Porritt, Αντιπρόεδρος Μηχανολογίας της Tesla Motors.

Μη ξεχνάτε πως σε μία… «παγωμένη» χώρα όπως η Νορβηγία, όπου ισχύουν πολύ ευνοϊκοί νόμοι για τους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων, το Tesla Model S ήταν πρώτο σε βρίσκεται πολύ ψηλά στο πίνακα πωλήσεων!

Εκτός από τα χιόνια, το πολυτελές ηλεκτρικό σεντάν τα πάει καλά και με… τους ντράμερ. Περισσότερα σχετικά, πατώντας εδώ.