Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla: Επόμενος στόχος η Gigabeer (+video)

Ελλάδα 11:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla: Επόμενος στόχος η Gigabeer (+video)

ΝΕΑ

Tesla: Επόμενος στόχος η Gigabeer (+video)

ΝΕΑ

Ταυτόχρονα με την έναρξη της λειτουργίας του Gigafactory που είναι σχεδόν έτοιμο στο Βερολίνο, στα πλάνα της Tesla είναι και η παραγωγή της μπύρας Giga Bier σε μπουκάλι εμπνευσμένο από το Cybertruck.

Advertisement
Advertisement

Ο δαιμόνιος επιχειρηματικά Elon Musk, θεωρεί πως η «ενσωμάτωση» της εταιρείας στο Γερμανικό τρόπο ζωής, απαιτεί και την παρουσίαση μιας μπύρας με «υπογραφή» Tesla.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Tesla ανακοινώνει την παραγωγή αλκοολούχου ποτού, μια και παλιότερα είχε δώσει στην αγορά τη δική της εμφιαλωμένη τεκίλα, η οποία ειρήσθω εν παρόδω, έγινε εμπορική επιτυχία καθώς ξεπούλησε την πρώτη κιόλας μέρα της διάθεσής της παρά το γεγονός πως το κάθε μπουκάλι κόστιζε 220 ευρώ. Τώρα ο Elon Musk, στο Giga Fest (στην ανοιχτή συγκέντρωση που έκανε στο χώρο του Γερμανικού Gigafactory, λίγο έξω από το Βερολίνο), ανακοίνωσε την παραγωγή μπίρας.

Advertisement
Advertisement

Το μπουκάλι στο οποίο θέλουν να πουλήσουν την μπύρα, είναι εμπνευσμένος από το Cybertruck και έχει πολλές γωνίες που του δίνουν μια αισθητική πρίσματος και «μασκάρουν» το κλασικό σχήμα του μπουκαλιού. Λέει GigaBier στο πλάι και η ανακοίνωση για την παραγωγή δείχνει πως η εταιρεία είναι απόλυτα σοβαρή στις προθέσεις της για την παραγωγή της μπίρας. Είναι μια κίνηση που θα βοηθήσει την «ενσωμάτωση» της αμερικάνικης εταιρείας στο Γερμανικό τρόπο ζωής.

Με την Tesla να σχεδιάζει να απασχολήσει έως και 10.000 άτομα όταν το εργοστάσιο θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, εκτός από τη μπίρα, ο Musk σκοπεύει να κατασκευάσει στο περιβάλλοντα χώρο και έναν σιδηροδρομικό σταθμό για να διευκολύνει τις μετακινήσεις των εργαζομένων εκεί. Πάντως για να επιστρέψουμε στη GigaBier, πρέπει να πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η αυτοκινητοβιομηχανία «ανακατεύεται» με βρώσιμα προϊόντα. Αρκεί να θυμίσουμε πως από το 1973, η VW παράγει σε ένα ειδικό κομμάτι του εργοστασίου της που απασχολεί 30 εργαζόμενους στο Wolfsburg, παράγει λουκάνικα.

Advertisement

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια γρήγορη βόλτα στο Gigafactory της Tesla (video)
Απίστευτο ενδιαφέρον για το Tesla Cybertruck
Τι φοβάται ο Elon Musk για το μέλλον της Tesla;

 

 

Advertisement