Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla Cybertruck «γαζώθηκε» σε γκανκστερική επίθεση

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tesla Cybertruck «γαζώθηκε» σε γκανκστερική επίθεση

ΝΕΑ

Tesla Cybertruck «γαζώθηκε» σε γκανκστερική επίθεση

ΝΕΑ

Η Tesla δοκίμασε το αλεξίσφαιρο αμάξωμα του Cybertruck με μια επίθεση τύπου Αλ Καπόνε!

Advertisement
Advertisement

Λίγοι μήνες έμειναν πλέον μέχρι η Tesla ολοκληρώσει τα πρώτα της Cybertruck και τα παραδώσει στους πελάτες της και η αμερικανική μάρκα έχει εντείνει τις δοκιμές της. Αυτήν τη φορά ήταν σειρά να δοκιμαστεί η αλεξίσφαιρη επένδυση του αμαξώματος του Cybertruck με τους ανθρώπους της Tesla να σκηνοθετούν μια γκανγκστερική επίθεση

Κοιτάζοντας κάποιος τις κατασκοπευτικές εικόνες που διέρρευσαν από τις δοκιμές θα νόμιζε ότι ο Αλ Καπόνε και η μαφία την είχαν στημένη στον Ίλον Μάσκ και το Cybertruck του. Η αλήθεια είναι όμως ότι υπήρξε επίσημη δοκιμή του συστήματος προστασίας του αυτοκινήτου με απόλυτα ελεγχόμενο τρόπο.

Ο ίδιος ο Ίλον Μάσκ αναφέρθηκε στις δοκιμές λέγοντας ότι «αδειάσαμε ένα ολόκληρο αυτόματο όπλο στις πλαϊνές πόρτες με στυλ Αλ Καπόνε». Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό καθώς καμία σφαίρα δεν πέρασε το ειδικό ατσάλι που έχει χρησιμοποιηθεί στο αμάξωμα του Cybertruck. Εκτός από το αμάξωμα και τα τζάμια του αυτοκινήτου είναι αλεξίσφαιρα, ωστόσο σε αυτή την προσομοίωση δεν δοκιμάστηκε η αντοχή τους.

Advertisement

Το όπλο που πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για την δοκιμή ήταν ένα Thompson 45 χιλιοστών το οποίο δεν κατάφερε να διαπεράσει το κέλυφος του Tesla. Παρόλα αυτά, αν είχε χρησιμοποιηθεί ένα πιο σύγχρονο όπλο ίσως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση το Cybertruck πέρασε το τεστ του Ίλον Μάσκ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Μασκ διαφημίζει ο ίδιος το Cybertruck! (+video)
Η Tesla παρέδωσε το εκατομμυριοστό αυτοκίνητό της στην Ευρώπη!
Ίλον Μασκ: Σκάψαμε τον ίδιο μας το λάκκο