Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τεμπερίδης… x2!

Ελλάδα 13:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τεμπερίδης… x2!

ΝΕΑ

Τεμπερίδης… x2!

ΝΕΑ

H ροή ειδήσεων και παρασκηνίου από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι ασταμάτητη, πόσο μάλλον αν έχει και… προσωπικές πινελιές! Επειδή εδώ στο NewsAuto είμαστε μία παρέα, στην οποία συμπεριλαμβάνουμε και εσάς, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας και μεταξύ μας επικοινωνίες! Όπως για παράδειγμα το παρακάτω κείμενο όπου ο συνεργάτης και απεσταλμένος μας στη Γενεύη, Άκης Τεμπερίδης, βγάζει τα… οικογενειακά του στη φόρα! Με τον δικό του, αυτοκινητικό τρόπο!

Advertisement
Advertisement

«Ξανάσμιξα με τον ετεροθαλή μου αδερφό μετά από πολλά χρόνια!
Είχε ξεκινήσει από τη φτωχογειτονιά μας στη δυτική Θεσσαλονίκη (Δενδροπόταμος για όσους γνωρίζουν) για να βρει την τύχη του έξω και κατέληξε στο Q8 (Κουβέιτ στα γερμανικά).
Εκεί, εντελώς αυτοδίδακτος, ανακάλυψε το εξαιρετικό ταλέντο του στον τομέα του automotive design και άρχισε να φτιάχνει σχέδια πάνω σε “ταπεινές” Ferrari και Lamborghini. Ήθελε να τις κάνει τέλειες, φινετσάτες, ξεχωριστές, αράβικες… σαν τα μούτρα του! Έκτοτε έγινε μεγάλος και τρανός!

Τον ξανασυνάντησα συγκινημένο στη Γενεύη και μου έδειξε τα θαυμάσια έργα του.
Μία 458 την έκανε Enzo φτυστή, σε λευκό θαμπέ με κόκκινες ρίγες. Τη λέει “katyousha” (κατιούσα) προς τιμήν της Ρωσίδας αγαπημένης του (really!)…

Μία άλλη 458 (αυτή της φωτογραφίας) την έκανε χρυσό-μαύρη σαν τα πετροδόλαρα του Κουβέιτ με οπίσθια φτυστα… LaFerrari. Είναι το καμάρι του και αφού πόζαρε μαζί της, πρότεινε να μου τη χαρίσει (420.000 ευρώ τη χρεώνει κανονικά).
Να την πάρω; Ή να του ζητήσω την Aventador στο βάθος που είναι και πιο διακριτική…;
»

Advertisement
Advertisement