Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Telsa Model 3 «παρανάλωμα του πυρός» μετά από σύγκρουση!

Ελλάδα 6:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Telsa Model 3 «παρανάλωμα του πυρός» μετά από σύγκρουση!

ΝΕΑ

Telsa Model 3 «παρανάλωμα του πυρός» μετά από σύγκρουση!

ΝΕΑ

Μόνο το μεταλλικό πλαίσιο έμεινε μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Φωτιά ξέσπασε σε ένα Tesla Model 3 μετά από σύγκρουση που είχε με ένα φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο της Μόσχας με τον οδηγό του ηλεκτρικού μοντέλου να αναφέρει ότι δεν κατάφερε να δει το όχημα με το οποίο συγκρούστηκε.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της REN TV ρωτήθηκε ο οδηγός Alexei Tretyakov αν χρησιμοποιούσε σύστημα αυτόματης οδήγησης Autopilot, και εκείνος αποκρίθηκε ότι ήταν σε κατάσταση υποβοήθησης οδήγησης, κατά την οποία κρατούσε ακόμα το τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Ο Tretyakov δήλωσε ότι οδήγησε σε ταχύτητα περίπου 100 χλμ./ώρα – όπου είναι και το όριο ταχύτητας – όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε στην αριστερή του πλευρά στην καρότσα του φορτηγού που δεν είχε παρατηρήσει.

Πλάνα από το συμβάν έδειξε το κρατικό κανάλι Rossiya 24 με το αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες και να έχει δημιουργήσει ένα παχύ μαύρο καπνό.

Δύο μικρές εκρήξεις έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και μόνο το μεταλλικό πλαίσιο του οχήματος ήταν αυτό που παρέμεινε μετά τη φωτιά.

Advertisement

Ο Tretyakov, εμπειρογνώμονας της χρηματοπιστωτικής αγοράς και επικεφαλής της επενδυτικής εταιρείας Arikapital, δήλωσε ότι έσπασε το πόδι του στο περιστατικό, ενώ τα δύο παιδιά του υπέστησαν μόνο μώλωπες. Όλοι εγκατέλειψαν το όχημα εγκαίρως πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Η Tesla δεν σχολίασε το περιστατικό αλλά θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως οι Αρχές των ΗΠΑ πέρυσι αναζήτησαν για πέντε περιστατικά πληροφορίες σχετικά με τις συγκρούσεις που αφορούν τα οχήματα της εταιρείας.

Advertisement