Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Τέλος το Pikes Peak για ένα ακόμα Tesla Model 3

Ελλάδα 4:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέλος το Pikes Peak για ένα ακόμα Tesla Model 3

Mobility

Τέλος το Pikes Peak για ένα ακόμα Tesla Model 3

Mobility

Στιγμές γεμάτες ένταση κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός τη στιγμή που ένα αγωνιστικό Tesla Model 3 είχε ατύχημα, ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τον οδηγό, κατά τη διάρκεια των δοκιμών για τη διάσημη ανάβαση του Pikes Peak.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για το δεύτερο από τα τρία Tesla Model 3 που συμμετέχουν στον αγώνα που τελικά δεν θα βρεθεί στην εκκίνηση αποδεικνύοντας πως το Pikes Peak δίκαια έχει κερδίσει τον χαρακτηρισμό ενός από τα πιο απαιτητικά αγωνιστικά δρώμενα στον πλανήτη.

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο ψηλότερο κομμάτι της διαδρομής και αφορά το Tesla Model 3 που οδηγούσε ο Randy Pobst. Αν και οι φωτογραφίες αποδίδουν απόλυτα την ένταση του ατυχήματος ευτυχώς ο οδηγός δεν υπέστη τον παραμικρό τραυματισμό όμως οι ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο είναι αρκετά σοβαρές για να επισκευαστούν επιτόπου και έτσι ένα ακόμα Tesla δεν θα βρεθεί στην εκκίνηση. Σύμφωνα με ανακοίνωση από την ομάδα Unplugged Performance, ο οδηγός της πάτησε σε ένα εσωτερικό χαντάκι σε μια στροφή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο στη συνέχεια να απογειωθεί με το τελικό αποτέλεσμα που φαίνεται στις φωτογραφίες.

tesla model 3 pikes peak crash

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα μέχρι εκείνη τη στιγμή στις προηγούμενες δοκιμές στο κατώτερο κομμάτι της διαδρομής ο Pobst με το Model 3 ήταν ο ταχύτερος της κατηγορίας με διαφορά 26 δευτερολέπτων από τον δεύτερο. Μετά το ατύχημα του Pobst που ακολούθησε αυτό του rookie Josh Allen νωρίτερα στις δοκιμές το μόνο Tesla Model 3 που έχει απομείνει στον αγώνα είναι αυτό του Blake Fuller ο οποίος το 2016 είχε σημειώσει ρεκόρ με ένα Tesla Model S και φέτος ουσιαστικά θα προσπαθήσει να κερδίσει τον εαυτό του και την επίδοσή του.

tesla model 3 pikes peak crash

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Ο Musk θεωρεί το νικέλιο πολυτιμότερο από τον χρυσό

Χακάρισμα για καλό σκοπό στα Tesla

Advertisement

Ελλάδα: Η Τesla συνεχίζει τις προσλήψεις – Δείτε για ποιες θέσεις αναζητά