Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τελικές δοκιμές για Detroit Electric

Ελλάδα 0:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τελικές δοκιμές για Detroit Electric

ΝΕΑ

Τελικές δοκιμές για Detroit Electric

ΝΕΑ

Μπορεί η έλευση του στις αγορές να θυμίζει «γεφύρι της Άρτας» αλλά όπως όλα δείχνουν σύντομα το SP:01 θα μπει στη γραμμή παραγωγής!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο λόγος για το πισωκίνητο και κυρίως… ηλεκτροκίνητο μοντέλο που η Detroit Electric είχε προαναγγείλει για τον Αύγουστο – του 2013 όμως! Έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση, φαίνεται πως οι Αμερικανοί βρήκαν το απαιτούμενο budget καθώς όπως φημολογείται, αυτός ήταν ο λόγος της τεράστιας καθυστέρησης και τις σιωπής των προηγούμενων μηνών.

Φαίνεται επίσης πως επιβεβαιώνονται όσα γράφαμε από τις αρχές Απριλίου, αφού οι τελικές δοκιμές του σπορ μοντέλου που ως πρωτότυπο είχε τραβήξει πέρυσι τα βλέμματα στις εκθέσεις του Ντιτρόιτ και της Σαγκάης, πραγματοποιούνται τελικά επί ευρωπαϊκού εδάφους. Στη δική μας πλευρά του Ατλαντικού αναμένεται να πραγματοποιείται και η παραγωγή του εντυπωσιακού roadster.

Advertisement
Advertisement

Αναμένεται να πιάνει τελική ταχύτητα της τάξης των 250 km/h, πράγμα που θα το κάνει το ταχύτερο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα στην αγορά. Η Detroit Electric κάνει επίσης λόγο για επιτάχυνση της τάξης των 3,7 sec για τα 0-100, χάρη στα 204 άλογα που προσφέρει ο ηλεκτροκινητήρας του.

Περισσότερα για την τελική του μορφή  αλλά και την ακριβή ημερομηνία λανσαρίσματός του στις αγορές, θα ξέρουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Advertisement

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τα αρχικά πλάνα της Detroit Electric για το SP:01.