Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το τελευταίο video teaser του Lexus LF-1

Ελλάδα 6:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το τελευταίο video teaser του Lexus LF-1

ΝΕΑ

Το τελευταίο video teaser του Lexus LF-1

ΝΕΑ

Φαίνεται πως στη Lexus άρεσε πολύ το παιχνίδι με τα teasers ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας του πρωτότυπου LF-1 Limitless που τα συνεχίζει ακόμα και μερικές ώρες πριν από αυτή, που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτή τη φορά δεν το κρύβει σε σκιές, δεν ζητά αποκρυπτογράφηση, δεν αφήνει πάρα πολλά στη φαντασία. Βέβαια μας αποκαλύπτει μόνο… μέρη του, όπως τη γρίλια, τους τροχούς, μέρος της πίσω θύρας, τα πρωτοποριακά LED φωτιστικά σώματα.

Όμως η Lexus μας βάζει και στο εσωτερικό του εντυπωσιακού SUV που δημιουργήθηκε από το τμήμα σχεδιασμού CALTY, το οποίο έχει στήσει η Toyota στο Νιούπορτ της Καλιφόρνια.

Advertisement
Advertisement

Ξέρουμε πως αυτό περιλαμβάνει μία μεγάλη οθόνη που ενσωματώνει τις λειτουργίες του συστήματος infotainment κι όχι μόνο, τώρα βλέπουμε και το κέντρο ελέγχου στη βάση της κεντρικής κονσόλας, που είναι ψηφιακό, αφής και αρκετά εντυπωσιακό.

Δείτε εδώ το πρώτο teaser που αποκάλυπτε την κουπέ οροφή στο πίσω μέρος και πατώντας εδώ τη φωτεινή ταυτότητα στο εμπρός του μέρος. Και το τελευταίο teaser, στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Περισσότερα, λίαν συντόμως στο πλαίσιο της NAIAS 2018. Η αποκάλυψή του νέου πρωτότυπου της Lexus θα πραγματοποιηθεί απόψε και μπορείτε να τη δείτε πατώντας εδώ.