Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι ετοιμάζει η Lexus για το Ντιτρόιτ;

Ελλάδα 14:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι ετοιμάζει η Lexus για το Ντιτρόιτ;

ΝΕΑ

Τι ετοιμάζει η Lexus για το Ντιτρόιτ;

ΝΕΑ

Μπορεί ακόμα να συζητάμε για όσα παρουσιάστηκαν στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, όμως σιγά-σιγά η προσοχή μας στρέφεται σε μία άλλη μεγάλη αμερικανική έκθεση: αυτή του Ντιτρόιτ!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Εκεί η Lexus ετοιμάζει μία πρεμιέρα που θα συζητηθεί, καθώς αφορά ένα πολυτελές και εντυπωσιακό SUV. Αυτό τιτλοφορείται LF-1 και «γεννήθηκε» στο τμήμα σχεδιασμού CALTY, το οποίο δημιούργησε η Toyota στο Νιούπορτ της Καλιφόρνια.

«Η Lexus θα αποκαλύψει ένα εντυπωσιακό νέο πρωτότυπο που θα αντανακλά την επόμενη γενιά των πολυτελών crossover. Αποτέλεσμα της δουλειάς του CALTY design studio στη Νότια Καλιφόρνια, το Lexis LF-1 Limitless θα επαναπροσδιορίσει τα όρια της πολυτέλειας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

H teaser εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα παρουσιάζει κουπέ οροφή, φωτιστικά σώματα που διέπουν όλο το πίσω μέρος, το σήμα της Lexus στην πίσω θύρα μαρτυρά κάποιου είδους ηλεκτρική τεχνολογία ενώ η οθόνη που διακρίνεται από το εσωτερικό του LF-1 επιβεβαιώνει πως… θα υπάρχει προηγμένες λύσεις στον τομέα του infotainment και της διαδραστικότητας.

H NAIAS 2018 διεξάγεται από τις 14 έως τις 29 Ιανουαρίου στο Ντιτρόιτ.