Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο teaser του Lexus LF-1 (video)

Ελλάδα 14:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο teaser του Lexus LF-1 (video)

ΝΕΑ

Νέο teaser του Lexus LF-1 (video)

ΝΕΑ

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ πλησιάζει (διεξάγεται από τις 14 έως τις 29 Ιανουαρίου του 2018) και η Lexus μας δείχνει λίγο περισσότερο από το LF-1 το οποίο θα παρουσιάσει εκεί.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο λόγος για το σπορ και πολυτελές SUV που δημιουργήθηκε από το τμήμα σχεδιασμού CALTY, το οποίο δημιούργησε η Toyota στο Νιούπορτ της Καλιφόρνια. Θα αποτελέσει το επόμενο βήμα σε ότι αφορά στη σχεδιαστική γλώσσα της Lexus, που αποτελεί το πολυτελές παρακλάδι της ιαπωνικής εταιρείας.

Κι αν στο προηγούμενο teaser βλέπαμε το πίσω μέρος όπου αποκαλυπτόταν η κουπέ οροφή, φωτιστικά σώματα που απλώνονταν απ’ άκρη, σ’ άκρη, φωτισμό στο σήμα της εταιρεία που μαρτυρούσε ηλεκτρική τεχνολογία αλλά και μεγάλη οθόνη στο εσωτερικό για το σύστημα infotainment (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), αυτή τη φορά κοιτάμε το νέο πρωτότυπο από άλλη οπτική γωνία.

Advertisement
Advertisement

Η νέα πρόγευση μας το παρουσιάζει από μπροστά, όπου η φωτεινή του ταυτότητα προκαλεί αίσθηση. Τα LED φωτιστικά σώματα αφήνουν εντυπωσιακή υπογραφή και μαρτυρούν το αυξημένο ύψος του LF-1 ενώ και εδώ, το σήμα της Lexus είναι φωτισμένο με μπλε χρώμα, υπονοώντας πως στα σωθικά του βρίσκεται ηλεκτροκινητήρας.

Δείτε το LF-1 να φωτίζεται…

Advertisement

Η αποκάλυψή του νέου πρωτότυπου της Lexus θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου και μπορείτε να τη δείτε πατώντας εδώ.