Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τελευταίες δοκιμές για το MG HS

Ελλάδα 15:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τελευταίες δοκιμές για το MG HS

ΝΕΑ

Τελευταίες δοκιμές για το MG HS

ΝΕΑ

Το μοντέλο της MG στην κατηγορία των C-SUV, έχει ήδη αποκαλυφθεί στην Κίνα και τώρα ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στη Βρετανία.

Advertisement
Advertisement

Η σχεδίασή του έχει έντονες επιρροές από το πρωτότυπο X-Motion που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Απρίλιο, ενώ οι διαστάσεις του το κατατάσσουν ανάμεσα στους ανταγωνιστές των δημοφιλών μοντέλων της κατηγορίας C-SUV, όπως είναι τα Nissan Qashqai και Renault Kadjar. Με μεταξόνιο 2.720 χιλ. το μοντέλο της MG θέλει να αποτελέσει μια δυνατή εναλλακτική στην κατηγορία.

MG X boi 530

Advertisement
Advertisement

«Σύμμαχοι» για μια καλή εμπορική πορεία, είναι και οι κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζεται το μοντέλο, με τον «βασικό» βενζινοκινητήρα να έχει χωρητικότητα 1,5 λίτρων. Στην κορυφή της γκάμας θα βρεθεί η έκδοση με το δίλιτρο σύνολο και τους 225 ίππους, ενώ αργότερα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της και μια υβριδική έκδοση του μοντέλου. Στην καμπίνα, τη διαφορά θα κάνει η μεγάλη οθόνη 12,3” που θα παίζει το ρόλο του πίνακα των οργάνων, δίνοντας πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης στην εμφάνιση και την προβολή πληροφοριών.

MG X boi 640

 

Advertisement