Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τελευταία ανανέωση για τη Mercedes B-Class

Ελλάδα 0:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τελευταία ανανέωση για τη Mercedes B-Class

ΝΕΑ

Τελευταία ανανέωση για τη Mercedes B-Class

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz ετοιμάζει την τελευταία ανανέωση για τη B-Class, που θα συνεχίσει για λίγα ακόμα χρόνια να αποτελεί μια εκ των δύο premium προτάσεων της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο που είναι στην αγορά από το 2019, σύντομα θα είναι έτοιμο για το λανσάρισμά του στην τελική του μορφή.

Ο ανταγωνισμός της κατηγορίας, είναι έντονος μια και η B-Class είναι πρακτικά «απέναντι» από τη Σειρά 2 Active Tourer της BMW. Για την τελευταία του ανανέωση, το μοντέλο θα έχει ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, ενώ αναμένεται να έχει μικρή διαφορά και στη μάσκα με τον αεραγωγό. Στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι και οι αλλαγές στα φωτιστικά σώματα, με τα LED στοιχεία να δίνουν το δικό τους στίγμα στην πλέον φρεσκαρισμένη εκδοχή του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Στην καμπίνα περιμένουμε να δούμε το ενημερωμένο λογισμικό του συστήματος MBUX αλλά και τη διπλή οθόνη (από 10,25 ίντσες η κάθε μια) που θα πλαισιώνεται από νέα υλικά και χρωματισμούς στο ταμπλό. Οι επιλογές για τους κινητήρες, θα είναι ίδιες με εκείνες της A-Class, που σημαίνει πως θα δούμε πάλι τον turbo βενζινοκινητήρα των 1,3 λίτρων αλλά και το δίλιτρο diesel σύνολο, πιθανόν σε συνδυασμό με κάποιο mild υβριδικό σύστημα.

Σίγουρα στη γκάμα του μοντέλου περιμένουμε την PHEV έκδοση Β250e, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τη νέα B-Class να διατίθεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Περισσότερα για το μοντέλο θα έχουμε να πούμε όσο πλησιάζει η στιγμή της πλήρους αποκάλυψης, η οποία χρονικά τοποθετείται προς τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο λέτε ότι κοστίζει το μεγάλο σέρβις της Mercedes-AMG One;
Mercedes EQC και B-Class δεν θα αποκτήσουν AMG εκδόσεις
Στην Ελλάδα η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer (+τιμές)

Advertisement

 

 

 

Advertisement