Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser για το Hyundai Tucson του 2021

Ελλάδα 16:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser για το Hyundai Tucson του 2021

ΝΕΑ

Teaser για το Hyundai Tucson του 2021

ΝΕΑ

Το νέο πρωτότυπο Vision T της Hyundai που θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του L.A. «δείχνει» ένα SUV που είναι plug in υβριδικό.

Advertisement
Advertisement

Το Hyundai Vision T είναι το νέο πρωτότυπο που δείχνει το μέλλον για την Κορεάτικη εταιρεία στην κατηγορία των SUV. Με υβριδική τεχνολογία και δυνατότητα φόρτισης από οικιακό δίκτυο, το Vision T είναι κατά πάσα πιθανότητα ο «προάγγελος» για την επόμενη γενιά του Tucson που αναμένεται να παρουσιαστεί το 2021. Στο μπροστινό μέρος, αυτό που διακρίνεται από την teaser φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, είναι η τραπεζοειδής μάσκα που παραπέμπει στο υπάρχον Tucson και αν μη τι άλλο είναι μια σαφής ένδειξη για την «συγγένεια» μεταξύ των δύο γενεών του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Στα highlights του αυτοκινήτου, είναι τα LED φώτα εμπρός και η ενιαία «γραμμή» των πίσω φώτων (που μας έχει προκύψει από παλιότερη εικόνα – teaser). Από τα ελάχιστα που έχουμε ως στοιχεία στη διάθεσή μας για το μοντέλο, ξεχωρίζει και η ηλεκτρικά ελεγχόμενη θυρίδα για την πρίζα της φόρτισης του αυτοκινήτου, καθώς και τα κινούμενα στοιχεία στην εμπρός μάσκα. Με αυτά δημιουργείται άνοιγμα για την ψύξη του κινητήρα εσωτερικής καύσης όταν αυτός λειτουργεί, ενώ όταν το αυτοκίνητο κινείται μόνο με την ηλεκτρική ενέργεια για να έχει καλύτερη αεροδυναμική συμπεριφορά τα στοιχεία αυτά κλείνουν το εμπρός αεραγωγό.

Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για το μηχανικό σύνολο που θα χρησιμοποιηθεί στο νέο αυτό μοντέλο. Είναι το πιθανότερο όμως, να χρησιμοποιηθεί ο κινητήρας των 1,6 λίτρων με τους 139 ίππους, έχει χρησιμοποιηθεί και στο Ioniq.

Advertisement