Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα σχέδια της AMG για τη GT

Ελλάδα 11:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα σχέδια της AMG για τη GT

ΝΕΑ

Τα σχέδια της AMG για τη GT

ΝΕΑ

Το θηρίο των 510 PS (στην έκδοση GT S) που αποκαλύφθηκε παρουσία NewsAuto στο Αφάλτερμπαχ ήταν μόνο η αρχή για τη Mercedes-AMG GT.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτό αποκάλυψε το αφεντικό της AMG, o Tobias Moers μιλώντας στο motoring.com.au για το μέλλον του γερμανικού supercar.

«Το πλάνο μου και το πλάνο της AMG ταυτίζονται και αφορούν κύκλο ζωής επτά ετών μέχρι να έρθει το μοντέλο που θα την αντικαταστήσει. Θα υπάρξουν και παραλλαγές της όμως, έχετε να δείτε πολλά ακόμα σχετικά με τη GT. Στον κύκλο ζωής ενός μοντέλο πρέπει να έχεις διάφορες επιλογές για τον πελάτη», είπε ο Moers.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα επιβεβαίωσε πως μία από τις παραλλαγές θα αφορά έκδοση Black Series ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε σύντομα και AMG GT Roadster. Επίσης τόνισε τη σημασία των πωλήσεων για ένα τέτοιο μοντέλο: «Δεν είναι θέμα οικονομικό. Πρέπει όμως να υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους δρόμους. Αν παράγεις ένα αυτοκίνητο σε μόνο 100 κομμάτια, κανένας δεν τα βλέπει και στην ουσία δεν πετυχαίνεις τίποτα για την επέκταση της μάρκας».

Το NewsAuto είχε δώσει «το παρών» στην παρουσίαση της Mercedes AMG-GT που είχε πραγματοποιηθεί στο Αφάλτερμπαχ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.