Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου Santa Fe

Ελλάδα 12:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου Santa Fe

ΝΕΑ

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου Santa Fe

ΝΕΑ

Μερικές ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης teaser εικόνας του νέου Santa Fe (δείτε τη πατώντας εδώ), η Hyundai μοιράστηκε και τα πρώτα επίσημα σκίτσα του μοντέλου!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το νέο μεσαίο SUV της κορεάτικης μάρκας θα αποκαλυφθεί επίσημα τις επόμενες εβδομάδες ενώ η πρώτη του εμφάνιση ενώπιον κοινού θα πραγματοποιηθεί στην 88η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα διεξαχθεί 8 με 18 Μαρτίου.

Όπως είναι εμφανές από τα σκίτσα του Santa Fe που πλέον θα μπει στην τέταρτη γενιά του, το σχεδιαστικό του DNA είναι παρόμοιο με το μικρό του αδερφάκι, το Kona, που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

Η ξεκάθαρη αλλαγή σελίδας σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του χαρακτηρίζεται από τη χαρακτηριστική μάτια, τα μοντέρνα λεπτά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες τόσο γύρω από τα κρύσταλλα όσο και περιμετρικά στο αμάξωμα, το μικρό σπόιλερ και ο «ψευτοδιαχύτης» που προσδίδουν πιο σπορ εικόνα στην πίσω του όψη.

Ανάλογος εκσυγχρονισμός θα υπάρξει και στο εσωτερικό, με τη Hyundai να υπόσχεται περισσότερους χώρους, με το Santa Fe να προσφέρει ξανά τόσο με 5θέσια όσο και 7θέσια διάταξη.

Advertisement

Για τα κινητήρια σύνολα ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες αλλά δεν αναμένονται εκπλήξεις. Θα υπάρξουν επιλογές βενζίνης αλλά και diesel, ενώ σύντομα αναμένεται να υπάρξει και plug-in hybrid έκδοση.

Hyundai-Santa-Fe-Sketch-b640

Advertisement